Konfirmationsinnebandy dag 9 lör.4/7-09

Lägrets sista dag!
Dagen med stort D började med väckning och sedan frukost. Efter frukosten styrde Kassi upp hela gänget till att packa och städa. Tänk vad bra allt går när man hjälps åt. Det var bara glada miner, stämingen var på topp!
Kl,9.00 var det dags att börja klä sig i dräkterna, fixa håret och få ordning på alla de olika plaggen. Vi hann även med att spela lite innebany. Kl.10.00 var det dags för fotografering i Mora kyrka. Innan konfirmationsgudstjänsten började laddade vi upp utanför kyrkan med lite "gorillan går illa..."
När kyrkklockorna ringde kl.11.00 var kyrkan fylld av våra nära och kära, då var det dags för konfirmationsgudstjänsten.
Redovisningen gick kanonbra. Vi sjöng som en underbar kör, dramat vi spelade fick ledarna, våra nära och kära att fälla en och annan tår.
Efter gudstjänsten tågade vi ut ur kyrkan och ställde upp oss för fotografering! Nykonfirmerade som vi nu var ställde vi upp och gjorde en "Ojjepose".
Vi intog en underbart god lunch på Andreasgården tillsammans med våra nära och kära. Kl.13.30 var det dags för gruppfotografering i Unihoc arena. Kl.14.00 började Mässan (gudstjänst med nattvard) i Unihoc arena, vår "innebandykyrka".
Det har varit en mycket fin, mäktig, innehållsrik och rolig dag,
Innebandykonfirmationslägret avslutades med diplomutdelning och kramring!
Vi i ledarteamet vill tacka er alla underbara ungdomar för en fantastisk vecka som gett oss alla otroligt mycket. NI är bäst!
Vi ses på återträffen!
Massor med kramar,
Anders "Kassi" Karlsson, Lina Hansson, Jonas Thomsson, Karolina Pernling, Agne Samuelsson, Pernilla Lundström, Emelie Hallvars, Pierre Gilis, Båt Lena Ekman, Göran Lindén och Nisse Wallin
Dagens devis:
Bättre med 15 nykonfirmerade på livets väg än 15 klubbor i skogen.











Kommentarer
Postat av: Fam Berling

Tack ska ni ha för en underbar vecka. Denna vecka verkar ha satt många " djupa " spår hos konfirmanderna.

Avslutningen som vi föräldrar och anhöriga fick uppleva i kyrkan och Unihoc arena är något som vi kommer att bära med oss i många år. Man kände en enorm värme och glädje i gruppen.

Tack alla ledare, ni har gjort ett fantastiskt jobb och ni är guld värda !!!!!!

Varma hälsningar från Fam Berling

2009-07-04 @ 23:44:37
Postat av: Familjen Skånberg

Det är drygt ett dygn sedan konfirmationsceremionierna avslutades, och vi börjar nu tycka att vi känner alla deltagande ledare och konfirmander riktigt väl efter Addes alla berättelser. Ni verkar alla vara riktiga karaktärer! Och det är nästan så att man skulle vilja försöka slå en tunnel på Thomsson! Här släpper man med lätt oro iväg Adde på ett drygt veckolångt läger långt hemifrån, där han inte känner en enda person. Och vad hämtar man hem efter en minnesvärd lördag i Mora kyrka och Unihocarena? En konfirmand som säger att han har gjort mycket roligt och minnesvärt i sitt liv, men denna dryga vecka toppar nog allt. Tack ska ni ha allihop som gjorde vår lördag minnesrik och Addes senaste dryga vecka till det roligaste han hittills säger sig ha upplevt i sitt liv. Vi tror Svenska kyrkan och Kaismora har hittat en lyckträff i detta arrangemang. Lillasyster har redan börjat prata om att Mora verkar vara ett bra ställe att konfirmera sig. Gratulerar till en mycket fin konfirmation alla konfirmander, och till ett mycket väl arrngerat läger alla ledare. Vi fick 10 ord sms:ade till oss på 9 dagar, och ett kort samtal, men tack vare bloggen så tyckte vi hela tiden att vi hade bra koll på läget! Hela släkten känner sig cyber-re-konfirmerade! TACK allihopa från familjen Skånberg, som just avslutat släktkonfirmationsmiddagen ute i Stockholms skärgård. En del av Adde verkar dock längta tillbaka till Mora!

2009-07-05 @ 21:21:20
Postat av: Familjen Durling

Ett stort TACK till alla er som gjorde denna vecka och konfirmation till ett oförglömligt minne för vår dotter och för oss. Det var knappt hon ville följa med hem...

2009-07-07 @ 11:31:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: