Onsdag vecka 2 - elitgruppen

Tjena allihopa!

Idag har det återigen varit full fart här på campen. Under första träningen hade vi besök av Anders Karlsson, KAIS herrlags assisterande tränare. Cassi som han även kallas har varit ledare här under många år, men inte i år utan bara som gästtränare alltså, mycket roligt! Cassis träning präglades av mycket fysik och mycket närkamper så gruppen fick tuffa på sig lite in för drabbningen på kvällen.

Efter träning var det lunch och sedan bowling. Inga vidare toppresultat där, inte en serie över 200 tror jag ;)
Direkt när vi kom tillbaka från bowlingen var det dags för träning igen. Temat på den träningen var problemlösning så körde vi en smålagssturnering. Få och små ytor där man får använda både teknik och tanke för att komma ur situationerna. Vinnarna i den turneringen blev Hugo, John-John, Carl och Lisa. Vinnarna belönades med en varsin flaska ifrån UNIHOC.

Efter den andra träningen var det dags för middag. Idag bjöd håkan på delikat köttfärssoppa, och på det några pannkakor med sylt och grädde!! Ungarna fick äta så mycket dom vela så att dom skulle vara helt fulla med käk när vi skulle spela den klassiska ledarmatchen. Som vanligt så blev det ingen match för ledarna, hela 14-5 slutade matchen. Om det beror på pannkakorna eller något annat det vet inte jag ;)

Direkt efter matchen var det dags för kvällsfika och sedan film. På bioduken ikväll visades Shrek 3.
Imorgon är det sista dagen men förhoppningsvis inte sista dagen vi ser varandra. Nu är det verkligen dags för mig att sova, det gör ungarna iaf, och laddar igång inför USC Trophy!

Vi hörs imorgon! Dennis

 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: