Minicamp 2012

Idag har vi avslutat ett 5dagar långt minicamp som har bestått av mycket innebandy, lek och skratt! Vi har spelat innebandy 2timmar varje dag och sedan har det även varit lite andra roliga aktiviteter varje dag.

I måndags vid halv 10 började alla barn trilla in i hallen, vissa var lite smått blyga och andra gick ut på planen och sprang för fullt direkt! När alla 23 fantastiska innebandyspelare hade kommit så var det ”lära känna lekar” på schemat fram till lunch. Bara att lära sig namnen på alla var en utmaning och den utmaningen tror jag faktiskt att vi ledare vann över barnen på! :D Förutom namnlekar denna första dag blev det även såklart mycket innebandy och mest spel för att alla skulle få ”komma igång” efter en sommar då man kanske inte har använt så mycket klubba och boll.

I tisdags så blev det innebandy direkt på morgonen och nu var det knappast några barn som var blyga alla var igång på plan innan klockan ens var 10 då vi skulle börja. ROLIGT! Innan lunchen avslutade vi med en liten turnering där vi delade upp barnen i 6 lag och sedan fanns det divisionerna SSL, Div1 och Korpen. Vinnande laget flyttade upp en serie och förlorande lag fick flytta ner en serie. Det blev många matcher där alla lag flyttade upp och ner hela tiden vilket måste betyda att det var väldigt jämnt. Under eftermiddagen var det lek i Hemus som stod på schemat men då regnet stod som spö i backen blev det lekar inomhus istället och det var knappast några sura miner för det! Det blev bl.a. leken Multiboll och Burken under eftermiddagen. 

 

I onsdags morse samlades vi på simhallen och det var bad som var morgonaktiviteten denna dag. Vi tog över hela simhallen och alla barn såg ut att ha riktigt roligt! Det var vattenrutschbana (inne och ute), trampolin, bubbelpool och lek i bassängerna som gällde.  Det var de som hoppade lite försiktigt från trampolinerna och det fanns de som gjorde bomben och skvätte ner oss ledare. Vet inte riktigt vilka jag tyckte bäst om ;) Efter lunchen blev det innebandy igen och det var alltid lika uppskattat!

 

I torsdags började vi också morgonen med innebandyträning och nu såg man verkligen att alla hade kommit igång på riktigt. Det var en mycket bra träning där man kunde se många som hade blivit bättre på bara några dagar. Det var mycket roligt att se! På eftermiddagen var det 5-kamp på schemat, det var 3 väldigt bra lag som tävlade mot varandra i: ”inte nudda marken”, ”hoppa säck”, ”sugrör och ärtor”, ”memory” och ”heja ramsa”. Det roligaste för oss ledare måste ha varit att se alla 3 lagens heja ramsor sedan ifall barnen tyckte det var roligt eller inte kan vi lämna oklart ;)

 Sista dagen, fredag, var det bara innebandy som gällde! Vi började med en träning på morgonen där barnen fick välja ut de roligaste övningarna och lekarna vi hade gjort under veckan. Även denna träning var riktigt bra där alla kämpade på mycket bra. Efter lunch var det minicampens ”miniturnerning” som gällde! Barnen var uppdelade i 6 olika lag och lagnamnen blev Kais Mora, Storvreta, Iksu, Dalen, Pixbo och Djurgården. Vinnaren av turneringen blev Pixbo med spelarna Ebba, Calle och Benjamin, GRATTIS till er!

 Till sist skulle vi ledare vilja tacka för 5 fantastiska dagar med alla underbara innebandylirare! Se nu till och njuta av de sista dagarna av sommarlovet så ni kommer till skolan och en ny innebandysäsong med mycket energi!

 

Hoppas att vi ses nästa år!

Ellen Tillman, Anna Wijk, Joakim Pettersson 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: