Sista Dagen !

Hej allihopa!

Idag var det väckning 07.15 och dagen började som vanligt med frukost. Därefter var första punkten på schemat städning. Alla grupper hade varsitt ansvarsområde och städningen klarades av med gott resultat! :D

När allting var klart var det dags för den årliga Unihoc Summercamp Trophy, en smålagsturnering med blandade lag från alla grupper. Det blev åtta lag, varav ett lag bestod av busungarna från natten som också åkte på ett fyspass uppe i Hemus. De sju andra lagen började spela gruppspelsmatcher och efter många jämna matcher var det dags för kvartsfinaler. Även här var det jämna matcher och så var det också i semifinalerna. Tillslut tog sig Balrog (gröna laget) och AIK (svarta laget) till finalen som slutade 3-1 till Balrog.


Balrog, det vinnande laget av dagens turnering! :D


Efter en lyckad turnering var det dags för prisutdelning där Balrogsspelarna fick pris. Vi hade också utdelning av det mest prestigefyllda priset enligt oss ledare, "veckans kompis".
Veckans kompisar, fv. Andreas Höjevik, Nisse Randers, Helena Pettersson & Kajsa Abrahamsson.

Sedan återstod bara diplomutdelning, dusch, mat och givetvis en  hejdå kram.


Grupp 3.


Grupp 1.


Grupp 2.


Vi hoppas att alla har haft en rolig och lärorik vecka och att de vill återkomma nästa år!
Vi önskar alla lycka till i framtiden! Tack och hej från oss ledare! :D
// Sara, Kajsa, Amanda, Lina, Elin, Jonas, Anders, Johan och Eric.

grupp 3 - onsdag - vecka 2

Hejsan!

Idag fick vi väcka tjejerna tidigt för vi hade första innebandy passet idag som började klockan 08.00, ingen sovmorgon här inte! Temat idag var problemlösningar, vi körde mycket 3 mot 2 och 2 mot 1. Gick lite segt i början men efter ett tag så såg det riktigt bra ut! Efter träningen så blev det vila och sedan lunch.

Vid halv 2 så var det träning igen och det blev väldigt mycket lek. Många av tjejerna var lite stela i kroppen plus att de skulle spela match mot ledarna klockan 18.00 så vi tog det ganska lungt.

Kvällens höjdpunkt var ju förstås matchen mot ledarna som slutade 13-4 till de äldre. Tjejerna gjorde ändå 4 mål och de är ruskigt bra gjort!

Efter tjejerna spelat så var det elit tjejernas tur och sedan grupp 2 killarna. Det blev en riktigt kul och spännande kväll detta!

Sedan vid halv 10 blev det kvälls fika och lite film och nu är det dags för john blund att komma!

Sista dagen imorgon, det går fort när man har roligt!Vissa hade skavsår så de inte kunde träna, men då fick dom cykla i stället!
Vissa hade skavsår så de inte kunde träna, men då fick dom cykla i stället!


Viktigt med nerjogg efter träning :)Match mot ledarna


Tjejerna ville hela tiden in och spela!


Godnatt!

Grupp 2 - Onsdag - Vecka 2

Hej ! :D

Idag har det varit full fart hela dagen. Som vanligt började dagen med frukost som senare följdes upp av en frågesport och morgonpromenad in till stan. Därefter var det innebandyträning med tema problemlösning och grabbarna klarade av det jättebra! :D

Efter en tuff förmiddag fick killarna lite fritid och senare blev det badhuset vilket de tyckte var roligt !

Kvällens höjdpunkter var ledarmatcherna och killarna laddade upp med att titta på de två första matcherna och kom sedan riktigt laddade till deras egen match som började klockan åtta. Grabbarna kämpade på bra och matchen slutade tillslut 8-5 till oss ledare.

Nu är det kvällsfika och film och sedan är det sängen som väntar för killarna.

Här nedan kommer lite bilder från dagen ! :DLedarmatchen !Hejdå! :D

Grupp 1 - Onsdag - vecka 2

Tjabba !

Igår (tisdag) hann vi helt enkelt inte med och blogga någonting. Men gruppen fick sovmorgon, ända till 8 !
Efter frukosten så tog vi en härlig  promenad till badhuset där vi spenderade ett pat timmar innan första träningen.
Där det var full fart!
Efter lunch kom en landslagsspelare från Schweiz på besök, Cederic Rüegesegger.  Han höll i det andra passet där endast tjejerna från gruppen deltog, killarna taggade för matchen mot ledarna.
Matchen som var jämn, hade mycket närkamper och killarna slet som djur, men det räckte inte ända fram.
Ledarna vann matchen med 6-2, ledarlaget som bestod av ledare från summer camp samt gästspelare från KAIS Mora´s A-lag.

Dagen (idag onsdag) startade som vanligt med frukost följt av ett träningspass. Träningspasset började med fys där killarna/tjejerna fick springa i backar, köra core övningar m.m. Väl inne på plan så var det övnigar där man fick lov och använda huvet lite extra eftersom att dagens tema var problem lösning. Både fysen och innebandyn hade riktigt bra fart och alla slet på bra ! kul att se !

Idag vet det tjejernas tur att ta sig an ledarlaget(tjejledarna). Matchen skulle avgöras i 2x20 min. Efter första halvlek så låg tjejerna under med 0-3, inga bittra miner utan bara possitivt push var det som gällde innan andra havlek startade. Och det gav resultat 5-5 slutade matchen efter en riktig kämpar insatts där alla krigade på och visa grym vilja !

Nu rundar vi som vanligt av med kvällsmackor och film!

Ciao !

Här kommer bilder från båda dagarna:

Tisdag:


Onsdag:
Grupp 3 - Tisdag - Vecka 2

Hej allihop!

Idag fick tjejerna lite sovmorgon eftersom dagens första träningspass inte började förrän klockan halv 10. Dagens tema var skott. Även fast tjejerna fått sova lite längre märktes det att detta var tredje träningsdagen, det var många sega ben. Men trots detta kämpade de på bra och inte minst målvakterna fick sig ett svettigt träningspass med många skott mot mål.

Efter lunch kom en landslagsspelare från Schweiz på besök, Cederic Rüegesegger, som också skulle hålla i andra träningspasset. Eftersom elitkillarna hade match mot ledarna så tränade våra tjejer tillsammans med elittjejerna. Så idag var det många tjejer på planen vilket gjorde att tjejerna gav lite extra.

Alla har käkat kvällsfika och just nu kollas det på film, Morgan Pålsson Världsreporter.

Här följer några bilder från dagen:

Tack för idag, hejdå!

Grupp 2 - Tisdag - Vecka 2

Hej Hej ! :D

Dagen började som vanligt med frukost innan dagens träning började. Idag hade grabbarna träning vid åtta på morgonen följt av ett rejält fyspass. Trots en tidig morgon gick båda passen bra och grabbarna  var väldigt duktiga. :)

Därefter var det lunch som bestod av Pasta & Köttfärssås vilket alla tyckte mycket om. Efter lite egen fritid var det snart dags för dagens andra träningspass. Killarna var lite sega i benen efter morgonens hårda träningar men de kämpade på bra ändå. Dagens tema var skott och killarna satte många snygga mål och visade prov på deras skicklighet. Även målvakterna fick visa sina bästa sidor då de räddade många svåra skott. Under träningen fick vi även finbesök av en landslagsspelare från Schweiz, Cederic Rûegesegger, som skulle visa några övningar och svara på olika frågor osv. Detta tyckte killarna var roligt och de klarade av övningarna galant!

Efter de tre hårda träningarna hade de gjort sig förtjänt av lite vila och fritid och det blev mycket pingis och kortspel som vanligt.

Just nu är det kvällsfika och film och därefter är det dags att sova och ladda upp inför morgondagen.

Här föjer några bilder från dagen !
Grupp 1 - Måndag - vecka 2

Tjena !

3 dagen på lägret och passningar stod på schemat. 2 pass innebandy där vi har nött övningar med en hel del passningar. Det var riktigt bra flyt på båda träningarna. Under eftermiddags passet så blev det lite extra 2 mål som var riktigt kul att se på, det var full fart, mycket närkamper och alla gav allt för att vinna, en hel del vinnarskallar visade det sig finnas i gruppen !

Veckans andra fys pass har vi också hunnit med, där fokus låg på spännst!

Mat har vi fått också, lunch : korv och makaroner. Middag: Köttgryta och ris. Grymt gott !

Nu rundar vi av med kvälls fika, sen är det lägg dax för killarna och tjejerna !

bilder kommer senare.

Hörs imorgon!


Grupp 3 - Måndag - Vecka 2

Tjatja!
Äntligen dags för dag 3 på lägret! Idag började dagen med fys för tjejerna, dom såg faktiskt oerhört pigga ut, vilket var kul att se! Under fysen körde vi i stort sett igenom hela kroppen, vi körde bland annat situps, armhävningar, rygglyft, upphopp och avslutade med "evighetsstafett".
Efter fyspasset var det dags för dagens första innebandypass, idag var temat passningar. Även fast tjejerna var rätt så slitna efter fysen gick träning kanonbra, bra koncentration på övningarna och bra fart på tvåmålet.

Klockan halv ett var det äntligen dags för lunch, välbehövligt efter två tuffa pass. Som efterrätt fick tjejerna åka till glassbaren och äta glass.

Sedan var det dags för dagens andra innebandypass, vi fortsatte på temat passningar även denna träning. Även fast tjejerna hade 2 träningspass i benen och klockan började bli mycket så körde dom på bra!

Efter detta blev det mat och egen tid där tjejerna ficdk göra vad dom kände för. Vissa spelade kort, andra raggade och några vilade.

Nu har alla käkat klart för kvällen och det är snart dags att gå och borsta tänderna och ladda för en ny dag!

Vi ses!
Grupp 2 - Måndag - Vecka 2

Hej hej !

Idag började dagen som vanligt med frukost föjlt av dagens första träningspass. Dagens tema var passningar och trots svåra övningar med många passningar klarade grabbarna av det mycket bra.

Sedan blev det lunch som bestod av korv och makaroner vilket var mycket uppskattat. det var bra eftersom det snart var dags för dagens andra träningspass. Träningen var liknande som den första och det blev bättre tempo och fokusering eftersom killarna kände igen övningarna. :)

Förrutom dagens hårda träningar har dagen varit ganska lugn och det har blivigt mycket pingis, kortspel och även lite bus & vila :)

Som vanligt blir det kvällsfika och filma vid nio och efter det är det läggdags för killarna. :)

Hejdå !


Blandade bilder från v.2

Tjejerna har fysträning i Hemus!Fys!

Killgruppen har innebandyträning!
Blandade bilder från v.2Här är tjejernas gruppbild! :D

Blandade bilder från v.2Här är killarnas gruppbild :)

Grupp 3 - Söndag - Vecka 2

hallåja!

Vi väckte tjejerna vid 07.00 imorse för vid 08.00 var det dax för den första träningen! temat idag var teknik och det blev ganska många olika övningar och även 2 mål. Vi i tjejgruppen är ganska få, vi är hela 12 stycken ;) men det märks inte, dom kör på ändå!

Efter träningen blev det slapptid och sedan lite fisk till lunch, gör gött.

På våran 2 träning för idag så fick vi ett väldigt fint besök av Sandra Fredriksson som hade lite målvaktsövningar med våran målvakt Och de andra tjejerna fick fortsätta med teknik övningar. Vi körde lite stationer där 1 station kunde vara att man skulle stå och trixa, en annan var att man skulle dribbla igenom en massa koner och samtidigt hålla uppe blicken så man inte skulle springa in i en annan spelare. Under denna träning var det högra tempo och vi hade även fått in lite kais mora spelare ( 94 - 95 er) så vi kunde köra lite större övningar. Dessa tjejer kommer vara med på alla våra innebandy träningar.


När träningen var slut så var det dags för lite käk och sedan gick vi ut för att köra dunken, perfekt i det fina vädret!


Nu under kvällen har dom haft egen tid så dom har fått göra lite vad dom vill. Men nu är det dags att ladda om batterierna för i morgon är det en ny härlig dag!

Natti natti!


Grupp 1 - Söndag - vecka 2

Hallå!

Dagen började tidigt med en stadig frukost därefter var det dax för veckans första träning där temat var tekink. Det var full fart och alla ville visa sina kunskaper. Det märktes direkt att det fanns en hel del talang i gruppen !

På lunch menyn stod fisk, sås och potatis !
Efter lunchen så var det bara att ladda batterierna för lägrets första fysträning som hölls i Hemus. Den bestod av en hel del spring och styrka.
Direkt efter fysen så drog vi tillbaka till unihoc arena, vatten och en banan sen snöra om för den andra och sista innebandy träningen för dagen. Men för målvakterna så var det målvakts träning med landslagsmålvakten Sandra "the wall" Fredriksson innan dom också kunde njuta av den god middagen, pannbiff, stekt potatis och kantarellsås!

Nu ska vi runda av dagen med en stor glass på glassbaren i det fina vädret!

Bilder därifrån kommer senare !

Ciao !Landslagsmannen och en av ledarna för gruppen har genomgång inför träning!från fysträningen i Hemus, tjejerna springer "daglish" och killarna kämpar för att bli starkare i magen !90*, en av övningarna eleverna utövade under fysen !

Grupp 2 - Söndag - Vecka 2

Tjenare!

Efter den första natten på lägret vaknade killarna hyffsat pigga och glada imorse. Efter frukosten var det grupptid som stod på schemat och då ägnade vi oss åt att leka en lek som hette "Hitta Finn". Därefter fick killarna lite tid åt att ladda upp och göra sig i ordning inför dagens första träningspass. Temat för dagen var teknik och killarna var jätteduktiga!
 
Efter träningen var det lunch och det bjöds idag på fisk, sås och potatis, vilket alla verkade tycka om. Efter att alla var mätta och belåtna blev det ytterligare lite mer gemensam grupptid innan det var dags för dagens sista träningspass. Alla killar kämpar och ger gärnet och det finns mycket talang i gruppen!

Kvällen avslutas som vanligt med kvällsfika och film och sedan är det bara att lägga sig och ladda om batterierna inför morgondagen!

Hejdå! :)

Grupp 2 - Lördag - Vecka 2

Hej hej :)

Idag har vecka 2 börjat på Unihoc Summercamp. Dagen började med att det var
incheckning mellan ca. klockan ett - tre och många glada killar checkade in en efter en.
När alla ungdomar hade kommit blev det en kort presentation av alla oss ledare på innebandyskolan
och vi som har hand om grupp 2 heter Sara Helin, Eric Westlund och Anders Karlsson.

Därefter blev det lite "lärakänna" lekar i respektive grupp och även utdelning av träningskläder.
Efter att vi hade lekt och lärt känna varandra lite blev det nygrillade hamburgare innan det var
dags för 5-kamp. Vi delade in killarna i två lag och ett av lagen slutade tillslut på en andraplats.

Kvällen avslutades med kvällsfika, film och kortspel innan det var dags att säga god natt!

Imorron är har vi första träningen så jag hoppas killarna sover bra och är pigga och glada imorgon!

Hejdå & God Natt!


Grupp 3 - Lördag - Vecka 2

Hej hej!

Så nu har Unihoc Summercamp vecka 2 äntligen börjat!
Incheckingen började vid 13 och höll på fram till 15, det var många förväntansfulla och glada ungdomar som rullade in en efter en.

Vi ledare började med en kort presentation av oss själva och fördelade in alla deltagare i respektive grupp.
Vi som är ledare i grupp 3 heter Kajsa Reingård, Amanda Larsson, Elin Reinestrand.

Efter våran presentation blev det lite lekar inom gruppen för att lära känna varandra. Och utdelning av snygga träningskläder. Efter det blev det grillade hamburgare i den sköna solen vi har fått!
Sedan vart det fem kamp som tjejerna tog hem segern. Starkt jobbat!

Kvällen avslutas med kvällsfika och en film.

Imorgon är det dags för den första träningen!


Godnatt! 


Grupp 1 - Lördag - vecka 2

Tjena !

Första dagen av vecka numer 2 börjar gå mot sitt slut, det är full fart i hallen. Killarna spelar pingis, äter godis och raggar brudar. Tjejerna slappar och spelar kort.

Dagen började med lekar som gick ut på att alla skulle lära känna varandra. Efter lekarna så vart det dax för middag där det serverades hamburgare, följt av 5 kamp. Allt har flytit på bra under dagen och snart serveras det kvällsmackor till filmen "Semi pro".

Imorgon börjar veckans första träningar !

Ciao !