Lärakannalägret 2010 söndag 18/4

Idag var vi trötta och lite sega. Men vi satt och åt frukost kl.8.30 utan gnäll! Kl.9.30 var det dags för lite konfapass med gudstjänsten som tema. Vi fick fundera på lite ord och dess betydelse.
Vi hann även med ett par lekar och det behövdes med tanke på att vi var ett trött gäng. Vi fick träna vår styrka på lite olika sätt ;-)
Kl.11.00 var det dags för gudstjänst där vi fick lyssna på musik och höra en predikan som handlade om att ja, våga prova "Herren är min herde".
Efter gudstjänsten innan lunchen hann vi med att spela kort. Vi avsluatde helgen med kramring och "Bygg inte hus på grus".
Efter en mycket lyckad lärakännahelg är vi nu laddade inför sommaren! Vi ses den 16 juni i Unihoc arena!
Dagens devis: Bättre ett gäng trötta konfirmander i kyrkan än tio borttappade agendor.

Lärakännalägret 2010 lördag 17/4

Frukost serverades kl 08.00. Den var god! Efter disken var det dax att packa badkläderna och åka till experium i Lindvallen Sälen. Några "stadsbor" i konfagänget undrade om vi någonsin skulle komma fram. Det var ju bara skog och sko
g och skog! Vad gör man om man får bensinstopp här ute i skogen?....
Supergod lunch på flott ställe i Lindvallen och därefter bad i tre timmar! Jättekul!
Hemma i Mora var det lektion och lek. Bland annat konstaterades att Arnold Swartznegger är en av världens snyggaste skådespelare...Och att allt man gör eller inte gör får konsekvenser! (ringar på vattnet).
Nu ska vi se på bio! Ledarna säger att det är en tretimmars Jesusfilm... Men jag har hört en lite fågel viska att det kanske blir något annat!.....
Dagens devis: Bättre vilsna konfirmander i skogen än borttappade i basängen!

Lärakännalägret 2010 fredag 17/4

Nu är vi äntligen igång med årets innebandykonfa!!! Vi träffades i Andreasgården kl.18.00 där vi startade med att laga mat tillsammans! Det blev Tacos en bra första bygga grupp övning!
Efter en fantastiskt god måltid fick vi lära oss mer om påsken och dess ursprung och varför vi firar påsk och nattvardens betydelse.
Efter det blev det en del lära känna lekar som t.ex. hinken, kallast varmast händer, repen, kortleken och tidningsleken.
Kvällen avslutades i kapellet med en liten kvällsandakt innan det var dags att sova!
Dagens devis: Bättre ett gäng konfirmander i köket än ingen mat på bordet.