Minicamp. Onsdag dag 3

onsdagen vart som tisdagen varm och skön då killarna började med frisbee golf som efter många kast och 14 hål tillslut fick en vinnare, Grupp 2. Samtidigt i Unihoc arena så drog tjejerna igång ett innebandy pass med hög fart och många fina mål. Lunchen präglades av piroger och pan pizzor medans Linus håller sig till dom klassiska makaronerna. efter lunch var de dags för grabbarna att ta sig an innebandyn och tjejerna begav sig till hemus för frisbee golf. killarna stod för ett riktigt bra pass med bra fart och många målvaktsbyten medans tjejerna fick  som pojkarna under gårdagen lite vattenkrigs lust och sprutatde en och en annan droppe vatten på varandra, men de är ganska skönt att svalka sig med lite vatten under solens hetta./Alex,Anna,Jessika och Magnus


Minicamp. Tisdag dag 2

Tisdagen bjöd på både innebandy och fotboll. Killarna började med ett riktigt bra träningspass i innebandy med mycket fart och mer koncentrerat spel än gårdagens träning. killarna begav sig efter lunchen mot hemus och fotboll stog på schemat. När fotbollen drog igång för killarna så tog tjejerna tag i innebandy klubban och genomförde ett riktigt bra träningspass. I hemus så kikade solen fram och bjöd på en härlig hetta samtidigt som grabbarna kämpade med att göra mål. fram mot dagen så blev de mer vattenkrig än fotboll som var ganska förståligt med tanke på värmen som blev.

Tjejerna var före lunch uppe i hemus och spelade fotboll som gick väldigt bra. vi ser alla fram mot morgondagen med frisbee golf och innebandy som vi tror kommer vara kul för både grabbarna och tjejerna.


Minicamp. Måndag dag1

Första dagen startade tjejerna upp med ett innebandypass medans killarna var ute och spelade brännboll i regnet. Tjejernas träning bestod av mycket passningsövningar och avslut, de skötte sig jättebra och vi kan redan se att det finns talanger i Dalarna.
Killarnas brännbollsmatch var spännande och slutade oavgjort, men regnet tvingade dem att sluta något tidigare än planerat.
Efter en fartfylld förmiddag hade barnen ändå svårt att sitta still under lunchen.
Dagen avslutades med brännboll för tjejerna och innebandy för killarna.
Även killarna skötte sig bra på innebandyplanen och träningen bestod av mycket skott.
Killarna var duktiga men hade lite svårt att koncentrera sig hela träningen.

/ Jessika & Anna

Torsdag Vecka 2 - sista dagen

Hallådär alla bloggläsare!

Sista dagen började med lite sovmorgon, musiken drogs inte igång förrän vid 8 :)
Efter frukost var det packning och städning som gällde.

När allt var snyggt, delades alla elever in i fyra lag och så körde vi igång Unihoc Summercamp Trophy. Det var som vanligt jämt och jättebra fart på matcherna.Som också blandades med teknisk kompetens och taktiskt kunnande.Det laget som drog längsta strået denna dag var KAIS Mora, med Lina hansson som coach =) GRATTIS

Efter att vinnarna tilldelats pris så var det dags att utse veckans kompisar, en utmärkelse som inte bara grundar sig på elevens kompetens på innebandyplan,utan det viktigaste hur man behandlar sina lägerkamrater och alla människor i stort bredvid plan. Detta är ett pris som ligger oss instruktörer på unihoc summercamp varmt om hjärtat och som vi verkligen vill pusha för.Veckans kompisar vart Christian Lång,Moa Loo och Simon Cederström.

Direkt efter dessa ceremonier var det raka vägen in till rummen,där respektive grupp sa tack och hej för denna vecka under varma skratt och mycket kramar :)

Denna soliga dag avslutades med en god måltid och dusch några sista hejdå kramar och sen var det hem till längtande föräldrar.

Ett sista stort tack speciellt till alla föräldrar, som har lånat ut era fantastiska barn till oss under denna vecka, och hoppas att vi får se er (och kanske speciellt era barn :)  tillbaka till  unihoc summercamp 2011.

Massa Kramar från oss ! :)       / Anders*Lina*Jonas*Sandra*Dennis och Elin
Vecka 2 Onsdag

Hej pårej blöggen!

I morse väcktes ungarna av underbara Mange Schmidt. Morgonen fortsatte som vanligtvis med frukost och sedan träningar. Under grupptiderna så har det bland annat blivit bad på badhuset och spelats Nintendo Wii. I veckan så hade eleverna fått fylla i "tipspromenad-lappar" där de fick svara på frågor i form av "Vem är snabbast? Vem kastar spjut längst?". Alternativen var dem själva och detta avgjordes alltså på Wii. Vinnare i Grupp 1 blev Isabella och i Grupp 2 Liam, Linnéa och Sandra.

Dagens tema på träningarna har varit problemlösning vilket hos eleverna ofta brukar bli väldigt uppskattat. Vi har  återigen haft finbesök från A-landslagsmeriterade och VM-guld medaljören Anna Wijk.

På kvällen var det dags för Ledarmatch mellan Dreamteam och Grupp 2. Efter det så bjöds det på en fartfylld internmatch mellan Elitgrupp eleverna. I Ledarmatchen så blev det inte allt för överraskande vinst för Ledarna med 9-5. Internmatchen slutade 6-5 till det svarta laget.

Nu är det dags för kvällsfika, sedan börjar laddningen inför den prestigefyllda turneringen: Unihoc Summercamp Trophy. På coachsidan så står praktikanten Dennis som regerande mästare.

Vi hörs i morgon, tjadå bloggen. PuZz PuzZ ^^,


Vecka 2 Tisdag

Fjärde dagen och återigen full fart. Som vanligt drog träningarna igång vid halv 9 tiden med skott som dagens tema. Grupp 1 hade även ett fyspass innan de fick hugga i i lunchen. I dag stod pasta med köttfärssås på menyn.

Efter lunchen var det dags för lite städning i rummen och omklädningsrummen. Sedan drog träningarna igång vid 13.30 igen. Idag hade båda grupperna finbesök under en av sina träningar då landslagsmeriterade och a-lagsspelande Alexander Hallvars var på besök :) När träningarna var slut var det dags för dagens andra måltid då vi fick potatis med schnitzel. Utsökt!

Efter middagen så var det fri tid resten av dagen. Många roade sig med att sitta och kolla på Kais träning i någon timme medans andra lirade lite kort och pingis som vanlig. Senare på kvällen blev det kvällsfika och film som vanligt. På bioduken visades idag "Flykten från hönsgården".

Snart är det läggdags och vi laddar ínför en fartfylld morgondag med roliga träningar och några härliga matcher mot kvällen.

Natti natti!


Vecka 2 Måndag

Då var tredje dagen avklarad! Idag har det varit full fart hela dagen! På förmiddagen hade båda grupperna både ett innebandypass och ett fyspass, sedan var det lunch. Stuvade makaroner och korv, smarrigt!

Efter lunch gick elitgruppen till Mora Parken för att lira bowling, grupp två tränade sitt andra innebandypass för dagen, och sedan switchade vi. Temat på dagens träningar har varit passningar, så nu är vi mer eller mindre experter på de;)

Efter middagen var det dags för målvakternas andra målvaktsträningspass för veckan - det gick kanonbra!

Det har som alla andra dagar också varit mycket pingis, kortspel och snick-snack med polarna.
Nu kollar vi på film och snart är det dags för sängen - de flesta är väldigt trötta i kroppen så det lär nog inte bli något problem att somna..

Vi ser fram emot en härlig dag i morgon!


Söndag vecka 2

Hej hallå alla glada bloggläsare! Så var det äntligen dags för det vi alla var här för,innebandyn.
Det var taggade elever som äntrade planen för dom första övningarna,som mestadels bestod av basic
övningar,som följde dagens tema,komma igång.Med oss på träningen var också KaisMora och U-19 landslagets
poängmaskin Therese Karlsson som visade hur man sköt i krysset;)

Första natten bjöd också på lite bus innan vi skulle lägga oss, men som sig bör så blev vi alla rikligt
belönade för buset genom löpning i hemus sandbackar med Cassi :)

Efter lunch så hade vi frågesport med vardera grupper,där vi fick svara på vem i gruppen som bland annat
hoppade högst eller kastade slägga längst, vi har inte fått något facit men ledarna verkar planera nått
lurt baserade på frågorna..

Kvällen avslutades med en hyrd film,kvällsfika och mys.Ikväll var vi alla i sängen,tysta och klara klockan
23.00 och drömde sött om sandbackarna i Hemus.... Gonatt och kram från oss på campen :)