Lördag Vecka 1 - Första dagen

Nu har vi kickat igång den andra veckan här på Unihoc Summercamp.
Incheckningen skulle ske 13:00-15:00, ungefär vid 12:00 kom den första eleven och knackade på dörren och strax efter klockan 13:00 hade i princip alla elever kommit. Suget efter innebandy verkar vara enormt och det är kanonkul att se. Jag tror nog att jag talar för allihopa när jag säger att man längtar som sjutton efter första innebandyträningen imorgon bitti!!

Första dagen har som sig bör bestått av diverse lära känna-lekar. Därefter var det gruppfotografering och femkamp. Femkampen bestod av grenar som aldrig prövats här på summercampen förut, bl a jätteknuten, gummisnodden och till sist sparkcykeln som svängde höger när man rattade vänster, vilken syn!!
Vi mixade lagen bland samtliga elever och med facit i hand så kändes det som att vi har lyckats väl med det nya upplägget!

Under femkampen hade grillmästare Nicklas och Emelie dykt upp och fixat i ordning hamburgare som det bara var att hugga in på, perfekt!

Nu under kvällen har vi ledare bara kunnat strosa runt här medan eleverna håller på för fullt med att skaffa nya vänner. Det spelas pingis, kort och innebandy och lite här och där sitter det smågrupper med ungdomar som är lite lagom högljudda. Det är så här det ska vara när man är på läger!

Kvällen kommer att avrundas med kvällsfika och filmen Starsky & Hutch, sen blir det bums i säng för att orka med lägrets första träningsdag.

De instruktörer som ser fram emot ytterligare en träningsvecka är exakt samma liga som förra veckan:
Dennis, Thomsson, Kassi, Elin, Sandra och Lina.

Nu kör vi!






















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: