Torsdag Vecka 1 Sista dagen

Tjabba!!

Sista dagen vaknade vi upp till hårdrock - fantastiskt! Frukosten serverades kl. 8 och därefter fick vi order om att packa ihop våra prylar och städa.

När hela hallen var skinande ren så var det dags för att lira smålagsspel. Vi delades in i fyra lag, sedan spelade vi matcher 1x12 min. När alla mött alla en gång fick ettan i tabellen möta tvåan i final och trean och fyran i tabellen spelade match om bronspengen.

Dennis lag IBK Dalen drog längsta strået och vann turneringen. GRATTIS! Lagspelarna i vinnande laget fick varsin bilpåse och ett unihochårband.

Vi delade sedan ut ett pris till veckans kompis i respektive grupp, detta pris går till en spelare som under veckan dels visat prov på bra innebandyspel, men vi lägger även mycket stor vikt vid hur man agerar utanför planen, mot ledare och kompisar och är en god förebild. Denna vecka gick priserna till Amanda Tedenrud och Max Börjes.

Vi hade sedan lite kramkalas i våra grupper och både elever och ledare tackade för veckan, så avslutade vi med lasange till lunch - Gott, gott, gott!

Vi ledare vill passa på att tacka alla elever för en helt fantastisk vecka! Hoppas att vi ses nästa år på Unihoc Summercamp!

Tack och bock! / Jonas, Kassi, Dennis, Lina, Elin och Sandra


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: