Vecka 1 Tisdag

Hallådär!

Efter frukost idag fick vi fint besök, det var Jonas Svahn som knackade på dörren och klev in i Unihoc Arena. Jonas har precis tagit studenten från Innebandygymnasiet här i Mora, under säsongen spelat i U-19 landslaget och varit en mycket viktig spelare i KAIS Moras unga herrlag. Kommande säsong kommer Jonas att spela för IBK Dalen. Efter förmiddagens träningar var det lunch, pasta och köttfärssås - en riktig klassiker =)

Med mätta magar tog vi en promenad till Moraparken för att spela bowling. Kloten rullades, slänges och kastades mot käglorna, som oftast föll omkull! -ja nästan hela tiden faktiskt=)

På eftermiddagens träning så var det internmatch som stod på programmet, killarna spelade Värmland vs Mora-Stockholm och tjejerna spelade Hagfors vs Mora-Karlstad. Det var uppvärmingen inför veckans viktigaste matcher (som avgörs i morgonkväll) Ledarna vs Grupperna!

Efter middagen fick målvakterna slita på sitt sista målvaktsträningspass för veckan, så har det varit lite chill i hallen, pingislir, burken, och massa andra saker på tapeten, innan det var dags att runda av dagen med kvällsfika och film.



 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: