Konfirmationsinnebandy dag 9, 2010

Nu har vi kommit fram till dagen med stort D!!! Själva konfirmationsdagen! Det blev en händelserik och lyckad dag!
Dagen började med frukost sedan blev alla uppdelade i olika städ team av Kassi, Thomsson och Lina. Allla var effektiva så det gick bra allting. Sedan var det dags för dusch, lägga håret tillrätta, smiket på plats och kulldräkt och masdräkt på. Alla blev så fina, så fina!
Transport till kyrkan för period 1 konfirmationsgudstjänsten i Mora kyrka. Det blev så fint, redovisningen gick superbra.
Period 2 bestod av sommarlunch på Andreasgården
Period 3 Mässa (gudstjänst med nattvard) i Unihoc arena våran innebandykyrka!
Efteråt blev det kramring, diplomutdelning och tack och hej för nu!

Ett stort TACK till alla för en mycket rolig och lyckad innebandykonfa 2010!!!
Dagens devis: Bättre tio nykonfirmerade i hallen en tio vilsna myggor i kyrkan.

Konfirmationsinnebandy 2010 dag 8

Oj, oj, oj Vad vi har övat! Men redovisningen kommer att bli super!
I dag fyllde Emma år och vi firade med tårta och kramar. Vi hann med midsommarfirande i Zorns Gammelgård. Det var massor av gulliga barn i folkdräkter. Tänk i morgon är det innebandykonfirmanderna som står där i kyrkan lika gulliga!
Vi kände oss rätt varma i våra brallor, men vi dansade på. Små grodorna, karusellen och vi äro musikanter.
På eftermiddagen var det mer övning i kyrkan och därefter uppladdning inför matchen mot ledarna.
Den blev jämn, men ledarna vann. (Tack vare förstärkning av Mattias)
Nu känner vi oss riktigt redo inför morgondagens äventyr.
Godnatt allihopa!
Dagens devis:
Bättre en landslagspelare i hallen än tio i skogen
n .

Konfirmationsinnebandy dag 7

I dag har det varit skapligt väder. Efter förmiddagsträningen var det studiebesök på kyrkogården och krematoriet. En del tyckte det var OK andra tyckte att det var lite obehagligt.
På eftermiddagsträningen var alla rejält trötta. Uppvärmning utomhus i solen och diverse övningar bla två fram en bak och årsta. Våra innebandytränare äger!

Vi var vid stranden och badade. I alla fall några av oss. En del mer frivilligt än andra.
Vi gick hem till Pernilla och grillade korv. Olle var jättegullig och det var trevligt. Vi fick en liten regnskur på oss, då gick vi in i huset, så ingen blev blöt.
Det känns att det börjar dra ihop sig till konfirmationsdagen. Men innan dess ska vi hinna med en del saker till. Vi laddar för den stora matchen i morgon-ledarna mot konfirmanderna.
Dagens devis:
Bättre en korv i handen än senap på tröjan.

Innebandykonfirmation dag 6

Den ända dagen utan konfirmationspass började med en sovmorron till 08:30! Den första träningen var utomhus och bestod av löpning, styrka och småmålsspel i solskenet. Efter duschen åkte vi till Andreasgården och åt lunch- Korvstroganoff med pasta, för att sedan fortsätta med en härlig promenad till Glasscaféet!
Halv tre började dagens andra träning som hade temat - Skott. 
Sedan åkte vi till Andreasgården igen, där vi åt middag! 
Denna kvällen kommer återigen bli lugn med olika aktiviteter runt hallen. Och självklart en trubadur på läktarn!

xoxo // Gästbloggarna (:

 


latmask #1
Försten till Thomsson!


latmask #2

Konfirmationsinnebandy dag 5

Idag fick vi en härlig sovmorgon ända till klockan 08:00! Efter frukosten åkte vi direkt till Andreasgården och spelade lite teater. Sedan gick vi på gudstjänst som handlade om att man ska tänka som ett barn. Därefter var det dags för lunch, ris och kassler. Det var kanongott!
Efter lunchen fick vi fritid och några passade på att spela lite musik. Resten av dagen bestod av konfirmationspass, innebandyträning och filmkväll. Kvällen avslutades med fotbolls-VM då vi kollade på kanon matchen Elfenbenskusten - Brasilien.

Bilder från dagen kommer senare.

Godnatt! // Gästbloggarna Maja, Tilda och Pernilla :)söndagsgudstjänsten i kyrkan
Söndagsgudstjänst i Mora kyrka

Eddie passar på att visa sina skills!
Eddie passar på att visa sina skills!


Konfirmationsinnebandy dag 4

I dag är det lördag. Och prinsessan Victoria gifte sig. Dagen gick i kärlekens tecken. Vi var på ett riktigt bröllop i Mora kyrka. Tänk, det var inte för så många timmar sedan som vi vaknade på golvet inne i kyrkan och nu var det vigsel.
Det blev mycket prat om kärlek och samlevnad. Efter mycket prat om diverse kroppsdelar och sätt att "lära känna" varandra på så konstaterade konfirmanderna att de viktiga orden för att beskriva kärlek är:
1 Känslor
2 Tillit
3 Förlåtelse
4 Förhållande
5 Romantik
Det tyckte vi ledare var fina ord :)
Vi har också börjat öva inför konfirmationen...det kommer att bli SUPER!!!!
I kväll har vi bara varit. Masserat varandras träningsvärk och spelat kort. En mysig lördagskväll helt enkelt.
Dagens devis.
Bättre tio kramar i skogen än inga på logen.

Konfirmationsinnebandy 2010 dag 3

Uj, uj uj vad mycket vi hann med i dag. Först träning som vanligt. Kassi och Thomsson körde hårt med oss. Sedan gjorde vi klart våra bibelordstavlor som handla de om Gud. De blev ursnygga!
Efter det så åkte vi till bowlinghallen. Lina sa att hon inte kunde spela bowling.... Hmm vi andra stog som fågelholkar och tittade når hon slog strike efter strike. Har hon verkligen valt rätt sport?
Vi åkte tillbaka till Andreasgården och där döpte Anna sig.
Efter det rockade de musikaliska konfirmanderna loss i Kapellet. Vi började att dansa.
Vi firade nattvardsgudstjänst och bäddade inne i Mora kyrka, för där skulle vi sova över. Riktigt mysigt! Vi sov rätt bra... Pernilla snarkade järnet! ;(
Dagens devis:
Bättre tio madrasser i kyrkan än en i vägen.

Konfirmationsinnebandy 2010 dag 2

I dag har det varit fullt ös från början! Frukost klockan sju, första träningen kl 8.30. Vi värmde upp tio minuter, parinnebandy, "hörnen"-en klassiker och sedan var det diamanten. Trepassövningen var var bra! Sedan vart det lekar och därefter lunch. Konfirmandpass då vi pratade om att vi är viktiga och värdefulla allihop! Sedan var det träning igen! Några från förra årets konfirmandinnebandy kom och kollade.
Middag och konfirmandpass igen. Nu pratade vi om Gud. Eller vi pratade inte så mycket. Vi målade och var tysta. På slutet låg vi alla på golvet i kapellet och bara var... Sedan fick Pernilla ett bryt och vi gjorde "gorillan"...
Dagens devis:
Bättre spring i hallen än massa snack i "nallen"!

Konfirmationsinnebandy 2010 dag 1

Nu är vi äntligen igång! Vilket härligt gäng! I dag har det varit lära känna lekar och kyrkbåtsrodd. Lite innebandy hann vi med också. Ledarnas humör är på topp och konfirmandernas är desto högre. Nu sitter vi och kvällsfikar. Det är gott med macka efter en tur på sjön. Nån har sagt att sjön suger. Det tycker inte vi. Vi tycker att sjön duger!
Dagens devis:
Bättre en mygga i skogen än tio konfirmander på armen.