Onsdag vecka 2 - elitgruppen

Tjena allihopa!

Idag har det återigen varit full fart här på campen. Under första träningen hade vi besök av Anders Karlsson, KAIS herrlags assisterande tränare. Cassi som han även kallas har varit ledare här under många år, men inte i år utan bara som gästtränare alltså, mycket roligt! Cassis träning präglades av mycket fysik och mycket närkamper så gruppen fick tuffa på sig lite in för drabbningen på kvällen.

Efter träning var det lunch och sedan bowling. Inga vidare toppresultat där, inte en serie över 200 tror jag ;)
Direkt när vi kom tillbaka från bowlingen var det dags för träning igen. Temat på den träningen var problemlösning så körde vi en smålagssturnering. Få och små ytor där man får använda både teknik och tanke för att komma ur situationerna. Vinnarna i den turneringen blev Hugo, John-John, Carl och Lisa. Vinnarna belönades med en varsin flaska ifrån UNIHOC.

Efter den andra träningen var det dags för middag. Idag bjöd håkan på delikat köttfärssoppa, och på det några pannkakor med sylt och grädde!! Ungarna fick äta så mycket dom vela så att dom skulle vara helt fulla med käk när vi skulle spela den klassiska ledarmatchen. Som vanligt så blev det ingen match för ledarna, hela 14-5 slutade matchen. Om det beror på pannkakorna eller något annat det vet inte jag ;)

Direkt efter matchen var det dags för kvällsfika och sedan film. På bioduken ikväll visades Shrek 3.
Imorgon är det sista dagen men förhoppningsvis inte sista dagen vi ser varandra. Nu är det verkligen dags för mig att sova, det gör ungarna iaf, och laddar igång inför USC Trophy!

Vi hörs imorgon! Dennis

 
Tisdag vecka 2 - elitgruppen

Hej och ursäkta för det sena blogginlägget. Stor efterfrågan på datorn när alla grupper ska blogga så vi fick ta gårdagens idag :)

På gårdagens träningar var det tema skott vilket ledde till många skott i krysset. Under dagen hann vi även med att kolla in glassbåten nere vid hamnen. Gött med glass! På kvällen satt de flesta bänkade på läktaren för att kolla på KAIS Moras herrlag när de hade träning. Efter det var det kvällsfika och filmdags. På bioduken visades den här gången Dum Dummare, riktigt rolig film.

Vi hörs senare! Dennis


Tisdag vecka 2-killgruppen

Tja tja!

Idag blev det ett väldigt sent inlägg, men här kommer det. Idag blev killarna väckta halv 8 för frukost, kvart i 10 så hade vi träning. Dagens tema var skott och det märktes att killarna gillade dagens tema. Vi blandade in lite tävlingar och då höjdes genast farten direkt. Båda träningarna så höll killarna ett väldigt bra tempo. Dagen fortsatte med att vi hade en Wii turnering där alla tävlade i olika idrottsgrenar och den vanns av Johan G.

Kvällen avslutades med en film, idag blev det dum dummare. Som alla killarna verkade gilla.

Tack och hej. Rasmus christiansson


Tisdag vecka 2-tjejgruppen

Tja Tja bloggen!!

Ännu en dag har gått här på innebandyskolan. Den stártade skönt med en sovmorgon, som dock inte varade alltför länge då elitgruppen som tränade tidigast satte på musik och tände alla lampor. Efter frukost blev det uppvärmning med en wii turnering där tjejerna tävlade i olika idrottsgrenar och Elin Mårthen till slut stod som segrare! På dagens träningar har vi haft skott som tema, det har rullat på bra med bra koncentration och tempo.

Efter middagen tog vi en tur ner på stan där vi tog en glass nere på kajen. När vi kom tillbaka till hallen körde vi en del lekar och nu är det dags för kvällens film!

Tack och hej vi hörs imorgon!

Bye bye // Martina och ElinTjejerna utmanar varandra i en wii grenVinnaren av dagens tävling gratuleras av ledaren Louise


Måndag vecka 2 - Elitgruppen

Bättre sent än aldrig, men här kommer ett inlägg om vad elitgruppen hade för sig igår....

Dagen började väldigt, väldigt tidigt i och med att vi hade samling för träning redan 08:15. Något trötta i både knopp och kropp men innebandyträningen genomfördes ändå med ett helt okej resultat. Temat för dagen var förresten passningar!
Direkt efter innebandyträningen snörade gruppen på sig löparskorna och vi joggade upp till Hemus skidstadion där ett fyspass väntade. Vi började med 15-15 intervaller, (springer full fart i 15 sek, vilar 15 sek). Detta körde vi först 10 st, sen 10 till.
Efter det blev det backintervaller. Tränarna hade planerat in att vi skulle köra 5 gånger upp för en backe men eftersom vi var dåliga att samla in bollar så blev det 5 backar till. En för varje boll de hittade runt om planen efter träningen. Sen trodde vi att det var slut, men oj vad fel vi trodde. Eller... För en del var det slut. I söndags var det 10 grabbar som kom på tok för sent till träningen och som ni alla vet så är tider till för att hållas. Detta resulterade i att dessa grabbar fick köra 5 backar till, de andra 7 fick glatt stå och titta på och peppa de som sprang.

Eftermiddagens innebandyträning hade också passningar som inriktning och det var en riktigt bra träning, trots möra ben sen morgonens dubbla träningspass.

Kvällen spenderades sedan i lugn och ro på hallen innan det var dags att hoppa i säng.


Mer om vad vi gjort idag (tisdag) kommer upp lite senare.
Tack och hej så länge!

Måndag vecka 2 - tjejgruppen

Hej hej! Blir ett ganska sent inlägg om dagens händelser, men bättre sent än aldrig! Barnen har sett kvällens film och efter det krupit till kojs och somnat. Tjejerna kommer nog att sova gott efter en ganska hård dag. Dels var dom uppe tidigt, redan vid 7, för att köra morgonträning 8.30 och inte nog med det så har dom fått sig ett rejält fyspass med Elin och Louise uppe i Hemus skogen. Jag var inte närvarande då jag började jobba kl 13, men har fått höra i efterhand att det både sprangs intervaller i en sandbacke och kördes styrka. Därefter var det lunchdags innan vi hade en del fri tid med gruppen. Trots att det var en varm och solig dag så blev det inte alltför hög aktivitetsnivå då tjejerna var ganska trötta och ville vila upp sig inför kvällens sista innebandypass. Men en del lekar hann vi med, lite hjärngympa med bokstäver (nåt som inte blev alltför svårt att lista ut pga av en ledar tabbe, men tjejerna var lika glada för det!) och en jakt i naturen på diverse föremål. Det var inledningen till en individuell tävling där vi korar en vinnare sista dagen!

Innan middagen körde vi ännu ett pass på planen där dagens tema har varit passningar. Trots att de redan hade kört två pass under dagen så tycker jag att dom, med lite pushande från oss ledare, gjorde en bra träning. Det blev några "gamla" övningar där de inte behövde tänka så mycket, men även en ny klurig en som dom fixade fint efter att vi kört på ett tag. Vi avslutade med en lång nedjogg och en ordentlig töjning av musklerna. 

Imorgon får tjejerna en välbehövlig sovmorgon innan det är dags att ta itu med allt vad morgondagen har att erbjuda! Dags för mig också att sova så godnatt!

// Martina Löf