Måndag vecka 2 - Elitgruppen

Bättre sent än aldrig, men här kommer ett inlägg om vad elitgruppen hade för sig igår....

Dagen började väldigt, väldigt tidigt i och med att vi hade samling för träning redan 08:15. Något trötta i både knopp och kropp men innebandyträningen genomfördes ändå med ett helt okej resultat. Temat för dagen var förresten passningar!
Direkt efter innebandyträningen snörade gruppen på sig löparskorna och vi joggade upp till Hemus skidstadion där ett fyspass väntade. Vi började med 15-15 intervaller, (springer full fart i 15 sek, vilar 15 sek). Detta körde vi först 10 st, sen 10 till.
Efter det blev det backintervaller. Tränarna hade planerat in att vi skulle köra 5 gånger upp för en backe men eftersom vi var dåliga att samla in bollar så blev det 5 backar till. En för varje boll de hittade runt om planen efter träningen. Sen trodde vi att det var slut, men oj vad fel vi trodde. Eller... För en del var det slut. I söndags var det 10 grabbar som kom på tok för sent till träningen och som ni alla vet så är tider till för att hållas. Detta resulterade i att dessa grabbar fick köra 5 backar till, de andra 7 fick glatt stå och titta på och peppa de som sprang.

Eftermiddagens innebandyträning hade också passningar som inriktning och det var en riktigt bra träning, trots möra ben sen morgonens dubbla träningspass.

Kvällen spenderades sedan i lugn och ro på hallen innan det var dags att hoppa i säng.


Mer om vad vi gjort idag (tisdag) kommer upp lite senare.
Tack och hej så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: