Måndag vecka 2 - tjejgruppen

Hej hej! Blir ett ganska sent inlägg om dagens händelser, men bättre sent än aldrig! Barnen har sett kvällens film och efter det krupit till kojs och somnat. Tjejerna kommer nog att sova gott efter en ganska hård dag. Dels var dom uppe tidigt, redan vid 7, för att köra morgonträning 8.30 och inte nog med det så har dom fått sig ett rejält fyspass med Elin och Louise uppe i Hemus skogen. Jag var inte närvarande då jag började jobba kl 13, men har fått höra i efterhand att det både sprangs intervaller i en sandbacke och kördes styrka. Därefter var det lunchdags innan vi hade en del fri tid med gruppen. Trots att det var en varm och solig dag så blev det inte alltför hög aktivitetsnivå då tjejerna var ganska trötta och ville vila upp sig inför kvällens sista innebandypass. Men en del lekar hann vi med, lite hjärngympa med bokstäver (nåt som inte blev alltför svårt att lista ut pga av en ledar tabbe, men tjejerna var lika glada för det!) och en jakt i naturen på diverse föremål. Det var inledningen till en individuell tävling där vi korar en vinnare sista dagen!

Innan middagen körde vi ännu ett pass på planen där dagens tema har varit passningar. Trots att de redan hade kört två pass under dagen så tycker jag att dom, med lite pushande från oss ledare, gjorde en bra träning. Det blev några "gamla" övningar där de inte behövde tänka så mycket, men även en ny klurig en som dom fixade fint efter att vi kört på ett tag. Vi avslutade med en lång nedjogg och en ordentlig töjning av musklerna. 

Imorgon får tjejerna en välbehövlig sovmorgon innan det är dags att ta itu med allt vad morgondagen har att erbjuda! Dags för mig också att sova så godnatt!

// Martina Löf

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: