Söndag vecka 2 - tjejgruppen

Tjena bloggen!
Idag så fick tjejerna en suverän väckning av de yngsta killarna. Glada små grabbar som ville komma igång med träningen;D
tyvärr så försvann tjejernas sovmorgon men det gick superbra endå ;)
Det har vart supervarmt och rågött idag, fast det blev nästan lite för varmt. Tjejerna fick då dra iväg och köpa glass på grupptiden.
Tjejerna delades in i två lag. Sedan så fick dem i uppgift att ta kort på saker som ledarna hade skrivit ner.
Bilder kommer att läggas ut imorgon, måndag.
Ledarna kommer därefter att bedömma bilderna och sedan utse det vinnande laget. Priset, får vi inte veta ;D

Träningarna flyter på och ledarna peppar ungdommarna.
Det är tufft, men det är en skön känsla att dra igång igen!
Dagarna går fort och man har kul.


/ Amanda Tedenrud och Anna Gustavsson


Söndag vecka 2 - elitgruppen

Hallå där!

Idag vaknade vi riktigt, riktigt tidigt eftersom killgruppen hade lite svårt att vara tysta när de gick upp. De skulle egentligen ha gått upp klockan sju men av någon anledning hade de ställt klockan på sex och gick upp redan då och härjade. Till en början blev vi lite irriterade men när vi sen såg att de fick börja sin innebandyträning med att springa idioten några gånger så släppte irritationen :)

Vi har under dagen haft två innebandyträningar och alla har nu blivit lite bättre kompis med klubba och boll så imorgon kör vi på ytterligare lite hårdare. Till dagens andra träning kom gruppens tredje ledare hit, Oskar Salm heter han och har precis flyttat hit ifrån Estland. Perfekt att få lite engelskaträning under lägerveckan också.

Nu serveras det kvällsfika här alldeles strax och brudarna är sugna på att blogga så vi hörs igen imorgon.


Tack och hej så länge!


Söndag Vecka 2 Killgruppen

Chacha bloggen Johan och Liam här!

Idag gick vi upp 7 och åt frukost efter det så hade vi träning.
Temat var Komigång träning och den levde upp till sitt tema, det var bra för alla att känna på klubba och boll eftersom alla inte hade kännt på klubborna under sommarlovet. Efter det så åt vi lunch vid lunchen serverades makaroner och nån korv. Efter det så tog alla det lugnt... Senare så hade vi en till träning som hade temat Komigång/Teknik. Senare åt vi middag då serverades Kött, Potatis och Bea sås. Nu på kvällen så ska vi ta det lugnt,äta Kvällsfika sen titta på film. Desutom har vi folk som inte kommer ifrån Dalsland/Värmland lärt sig säga fågel på deras språk "FÖGGEL".

TJARÅÅÅÅÅÅ BLOGGEN/ Liam kungen Nielsen och Johan Hertingen från Stockholm Pettersson :P

Lördag vecka 2 - tjejgruppen

Tjeniiiis!!

Nu har andra veckan här på unihoc summercamp börjat. Vi har fått hit massa nya glada barn som är sugna på att spela innebandy. Denna vecka har vi 3 olika grupper; killgrupp, tjejgrupp och elit. Vi delade upp oss i grupperna och sedan lekte vi lite namnlekar. Efter det käkade vi hamburgare, muuuuuuuuuumms!!!

Senare på kvällen var det dags för tävling igen. De delades in i grupper, killar och tjejer blandade. Uppgiften var att dom skulle bygga en farkost åt ett ägg med begränsad mängd material som skulle transportera ägget på ett säkert sätt ner på golvet från cirka två meters höjd. Det var 3 ägg som klarade sig så vi fick utse laget med den snyggaste farkosten. Vinnarna var; Amanda, Filip, Liam, Marcus, Lovisa, Emil och Tim. Priset blev lite lördagsgodis!

Efter tävlingen var det fritt och senare blev det kvällsmat och film.

Kul att lägret är igång igen!

// Elin

Lördag vecka 2 - Killgruppen


Onsdag

Ännu en skön dag och tråkigt nog börjar dagarna nu ta slut och det är sista natten för detta härliga gäng. Men innan natten fall in så har det hunnit med härliga saker under dan.

Båda killarna och tjejerna har haft två härliga innebandypass där det har vart bra fokus även fast det märks att de finns lite trötta ben här och där efter flera dagars träning. Killarna har även vart iväg på sitt bowlings äventyr där de kämpa för titlen som bowlingmaster som vanns av Fredrik med en stark 140 poängsserie.

Onsdagen bjöd även på dom klassiska ledarmatcherna där dreamteam efter två tuffa härliga fighter där det visades mycket vilja och glädje kunde behålla sin titel som mästare och är obesegrade ännu. Matcherna verka tagit kol på hela gänget då de ganska fort blev helt knäppt tyst i hallen, och bra är det för imorn är det upp tidigt för frukost och städning.

Jag(jocke) hälsar/säger godnatt


Tisdag vecka 1

Skott, skott och ännu mera skott! Det är ett ord som kan sammanfatta temat för träningarna idag (tisdag). Både killarna och tjejerna har imponerat stort på träningarna då de lyssnat och lärt. Vi ledare har sett många snygga mål i krysset och många otroligt snygga räddningar. Därefter gick tjejerna på Mora Parkens bowling och Killarna gick ner till badhuset för att försöka få lite avslappning efter all träningsvärk. På kvällen snurrade sig tjejerna yra med en lagstafett och därefter spelade båda grupperna Wii. Henrik vann för killgruppen och Elise för tjejerna.

Nu har jag ett hav av nyfikna killar och tjejerna som undrar hur dagen ska se ut imorgon, det vankas ledarmatch!!


Måndag vecka 1

Tredje dagan har nu passerat. Idag hade tjejerna sitt fys pass som jag hörde varit bra. Imorgon är det killarnas tur så jag hoppas dom är utvilade imorgon. var temat på träningarna passningar.killarnas första pass på morgonen hörde jag (Jonas) att det var riktigt bra tempo och bra skärpa! Å det var kul att höra eftersom vi hade sagt till grabbarna i söndags att dom kunde skruva upp tempot lite och det gjode dom! Efter middagen var det dax för en tävling, uppdraget var att göra en hejaramsa och dansa lite, jag tycker dom flesta fick till det helt okej.
Kl 18.00 kom Roger och Linus till hallen för att ha målvaktsträning med alla målvakter. Under den tiden var alla andra utspridda på alla olika ställen i hallen, några satt och spelade kort och spelade pingis. Sen hade vi blandat killar och tjejer ute på balkongen som satt å prata och hade skoj.
Kvälls prat på läktaren utan mobiler.. eller?Denna kväll bjöds det på Dum Dummare
Söndag vecka 1

Andra dagen av summercamp har nu passerat. Idag har vi haft vårat första innebandypass! Temat var teknik, komma igång. Spelarna fick känna på klubba och boll, fick känna efter eftersom det var ett tag sen man rört innebandyklubban. Efter lunchen blev det en tripp till kajen, där vi åt glass och gjorde en massa tok vad jag förstår, jag (Elin) var inte där så jag vet inte riktigt vad för tokerier de pysslade med. Ikväll har vi kikat lite innebandy och sen var det filmtajm, det var "farsan" som spelades.

Imorgon drar vi igång ett nytt tema och nya knasigheter, bäst att vara utvilad!

Lagfoto tjejernaLagfoto killarna

Farkostbygge!
Farkostbygge!


Lördag vecka 1 - Första dagen

Äntligen har vi dragit igång, en hel vecka full med innebandy och annat skoj.

Det började med att ledarna presenterade sig. Ledarna i år är Lina, Louise och Elin som är ledare för tjejgruppen, och Jonas, Jocke och Dennis som är ledare för killgruppen. Efter det gick grupperna iväg för sig själva och hade lite lärakänna-lekar, klädutdelning och korttagning.

När vi kände att vi lärt känna varandra tillräckligt för stunden var det dags för käk, hamburgare stod på menyn. MUMS!

Efter maten var det dags för tävling igen. Vi delades in i grupper, killar och tjejer blandade. Vår uppgift var att vi skulle bygga en farkost åt ett ägg med begränsad mängd material som skulle transportera ägget på ett säkert sätt ner på golvet från cirka två meters höjd. Alla ägg gick sönder utom 1, haha, inga arkitekter här inte. Vinnarnar var iaf Johanna, Lisa, Felicia, Albin, Henrik, Marcus och Carl. De blev belönade med en varsin Unihoc Summercamp-vattenflaska.

Efter det var det fritt fram till kvällsfika, Nils spöade Dennis i pingis :D sedan var det filmtajm, och på bioduken visades Megamind.

Nu ska vi sova, många lååååååånga dagar framför oss. Imorgon ska vi äntligen få lira innebandy! :) God natt!

PS: Bilder kommer inom snar framtid. DS