Konfirmationsinnebandy 22 juni 2011 dag 8

I dag har vi övat inför konfirmationen. Både vi och ledarna var helt förvirrade, men nu känns det bra! Efter en lång dag så var det dags för match mot ledarna. Det gick som väntat - tyckte ledarna....Alla gjorde sitt bästa och humöret var på topp. Det var tur att de var de gamla som vann. För vinnarlaget fick bjuda på pizza!
Nu ser vi fram emot morgondagen då vi ska få träffa våra nära och kära igen. Vi hoppas på fint väder!
Dagens devis; Bättre ett dreamteam i form än en pizza i kartong!

Konfirmationsinnebandy dag 6 21 juni 2011

Dagen började med träning. Mer spel än vanligt.Vi gjorde en massa fys-grejer. Springa runt planen typ 30 000 gånger! Sedan åkte vi på studiebesök till kyrkogården och krematoriet. Det var både intressant och spännande. Men oxå lite sorgligt på nåt sätt. Det kändes nästan overkligt att tänka sig att det var döda männinskor i kistorna som vi såg.
Vi åt lunch och sedan var det fritid fram till eftermiddagsträningen. Då kom Anna Wijk och tränade med oss. Coolt! En del var mycket glada över att få spela med henne....speciellt en back... Och det klart att det är roligt att få världsmästarbesök!
Sedan blev det pannkaka med grädde och sylt. Det behövdes för vi var rätt trötta. Agne och Pernilla pratade om döden och vi kände oss helt döda!
Dagens devis; Bättre en snygg back än en döing i frack!

Konfirmationsinnebandy 20 juni 2011 dag 6

Tjofräsen!
VI ÖVERLEVDE NATTEN I KYRKAN !!  Efter filmmys somnade alla lungt och stilla. Vi blev dock påminda om att vi sov i kyrkan när vi på morgonen blev väckta av en nunna (?) i brun kåpa som berättade att det var dags att gå upp. Efter att vi hade packade ihop våra grejor blev det frukost i Andreasgården. Denna frukost var delikat och innehöll nybakt bröd! Den fick till och med omdömet "- Bästa frukosten hittils" ( Vi tror dock att det kan ha att göra med de nyanlända gästerna...)

Under dagens konfirmationspass har vi gått igenom vad som ska redovisas i kyrkan på torsdag samt fått höra Håkans intressanta berättelse om sitt liv. Han berätta bl.a om hur viktigt det är att älska sig själv.

Resten av dagen har vi tränat, ätit middag, gått till glassbaren och tagit det lugnt i hallen.

Imorgon väntas besök av Anna Wijk.

Nu ska vi försöka få alla busfrön att sova. Tjohej!

 

 

 

 


Konfirmationsinnebandy 19 juni 2011 dag 5

Denna dag började tidigt, tidigt... Vi blev väckta av sång och musik utav Jonas och Christian kl.6.45. Kl. 7.30 skulle vi gå till skidstaion i Hemus för att bege oss ut på en pilgrimsvandring med 25 andra konfirmander från Mora och församlingsbor. Vi skulle vandra ca. 30 min till en källa "Heliga trefaldighets källan". Väl framme vid källan fick vi dricka av det friska och kalla vattnet för at sedan vandra till Andreasgården där det bjöds på te och mackor.
Vi fick även vara med och fira pilgrimsmässa!
Till lunch åt vi hamburgare sedan hade vi utmanat Moras sommarkonfirmander på brännboll. Gissa vilka som vann? :)
På kvällen fick vi ta del av den judsika påskmåltiden och utställningen Via Dolorosa (en fotoutställning av Elisabeth Olsson Wallin utifrån Jesu vandring från död till liv).
Sedan var det dags att natta ner sig i Mora kyrka där vi firade en Agape måltid tillsammans, såg film och myste
God natt och sov så gott!
Dagens devis; Bättre ett yngel vid dammen än en groda i källan.

Konfirmationsinnebandy dag 4 18 juni 2011

Holabandola!
I dag körde vi skott och passövningar, doppboll, volleyträning och match! Superkul!!! Erika fick en Zlatan-näsa.....det gick bra!
Sedan var det dags att gå till Andreasgården för konfirmationspass i sex timmar! Hur skulle det gå? Det gick bra! Vi provade våra kläder som vi ska ha på konfirmationen, pratade om budorden och åt chokladpudding med fruktsallad. Mumsfilibabba! Det har regnat hela dagen så vi hoppsa på sol i morgon så att vi kan åka ner till stranden.....Vi får väl se. Vi spelade rundpingis och några visade nya sidor hos sig själva. Pernilla kan serva! Karro blev lite imponerad. Vi pratade om att följa sina drömmar och Simon visade hur han offrar sig för sin dröm; skrapsår på diverse ställen.
Dagens devis:
Bättre en pudding i handen än två päron på ICA!

Konfirmationsinnebandy 17 juni 2011 dag 3

Idag har det hänt massa skoj!!! Vi började dagen med smålags turnering "Konfa-Trophy". Det blev en jämn och spännande tillställning där fina priser från UNIHOC utlovades. Våmhus vann cupen och fick pussa pokalen och fick dessutom fina Unihoc-handukar. Nöjda och stolta segrare Emily, Amanda, Ellinor och Dula (Philip Durling). Laget Färnäs som bestod av Elias, Kajsa, Linnea och Anna fick oxå ett fint pris de visade god laganda och fina heja ramsor. De fick ett varsitt Unihoc-pannband.
Vi har även funderat över vår Guds bild, vad, vem är Gud? Vi målade med färger och former.
På eftermiddagsträningen var Karro (prästen) och Pernilla (församlingspedagogen) med och tränade. Karro på planen och Pernilla vid sidan av planen och lärde sig att skjuta och åt vilket håll hon skulle hålla klubban.
Vi fick en underbart god fredagsmiddag klyftpotatis, fläskkött, beasås och sallad!
Det blev bowling efter middagen! Mycket skoj och alla var så duktiga.
Sedan fick vi alla vara med på Neas dop i Andreasgården. Det blev ett mycket fint dop!
Kvällen avslutades med kvällsfika och mys i hallen.
Dagens devis; Bättre en döpt konfirmand, än en präst springande i rätt båge ibland?

Konfirmationsinnebandy 16 juni 2011Dag 2

I dag var det fint väder! Vi åt ute och var faktiskt vid stranden. Men två superroliga träningspass hann vi med oxå! Emma fick specialträning av Elin Reinestrand (världsmästare), resten fick springa, hoppa och svettas som grisar!
Vi lärde oss en ny sång:
Vi går på livets väg, där kan allting hända....och det stämmer! På konfirmationsinnebandyn kan verkligen allt hända! I dag rensade konfirmanderna ogräs....några av dem i alla fall. De skulle hitta en rot.
Alla har varit positiva och glada! Tänk vad kul vi har det! I morgon väntar dop!
Dagens devis:
Bättre en pärla i sanden än för få i handen!

Konfirmationsinnebandy 15 juni 2011 dag 1

Nu har vi äntligen kört igång igen! Ett härligt och glatt gäng!!!
Ledargänget är taggade och konfirmanderna är ännu mer taggade :). Vi har tagit lagfoto, lekt, ätit god mat som Håkan och Lars lagat till åt oss i Andreasgården. Jonas och Christian (konfaassistenterna) höll i kvällsandakten. Efter den fick vi kvällsfika och satt och småpratade med varandra innan det nu är dags att sova. Det gäller att vara utvilad och 100% laddad i morgonbitti kl.07.00!
Dagens devis;
Bättre 22 konfirmander i stan än en vilsen ledare på innebandyplan!