Tisdag- Killgruppen

Hej hallå!
 
Idag har det varit återigen en intensiv dag med innebandy, lek, bus, skoj och andra aktiviteter.
Dagens träningar har det  varit fokus på teknik.
Nya övningar har introducerats vilket grabbarna tyckt varít roligt.
 
Bland annat var eftermiddagens träning mycket baserad på en touch och vollytouch. 
Denna träning avslutades med en staffturnering, med priset av en klassisk trofé EN OÖPPNAD COCA COLA!!
De sista kvar i tävlingen var Robin från Mora och Simon från Gävle.
Väl här följdes grabbarna åt i 4 straffrundor, men längsta strået drog Simon från Gävle. Grattis.
 
Imorgon startar vi med ett tidigt träningspass 08:30 och har därefter direkt den årliga fysträningen.
Vi kan lova att grabbarna kommer vara i vältränat skick efter denna vecka och framförallt efter morgondagens fyspass.
 
Just det en sak till, imorgon kör grabbarna en match mot tjejgruppen på eftermiddagen, men det vet dem inte ännu :P
 
Med vänlig innebandyhälsning
Henke 

Tisdag-Elitgruppen

cha cha bloggen!
 
Idag har varit en lång dag med blandade känslor.
 
Idag var det våran grupp som hade tidig träning så det var upp i ottan och käka frukost som gällde för att sedan direkt byta om. Positivt med denna träning var att vi hade fint besök av årets forward i elitserien förra säsongen, Therese Karlsson. Hon bjöd på många snygga skott och dribblingar! Direkt efter träningen hade vi vårat andra fyspass. Det var ett fyspass som tog mycket i benen men var lite lättare än dagen innan! Vi fick vara inne i hallen och ha det på grund av det dåliga vädret som många av eleverna uppskattade.
 
Till lunch så fick vi pannkakor med sylt och grädde. MUMS! Efter lunchen var vi först ut på innebandyplanen av grupperna igen. På grund av att vi var sega i benen och trötta i huvudet efter många hårda dagar var det inget vidare tempo på träningen. Som tur va så var det inge svåra övningar.
 
Efter träningen samlades vi och åkte till bowlinghallen och spelade bowling. Bäst idag var självklart Dennis som lekte med resten av motståndet! Efter bowlingen åkte vi tillbaka till hallen och åt en delikat middag. Idag bjöd Håkan på köttfärssås och spagetti. MUMS x2!!
 
Efter någons timme frihet samlades gruppen ihop igen. Vi samlades i cafeterian, då kom Dennis, Lina och Jocke gående med ett stort fat med glass, maränger och sås. MUUUUUUUUUMSx3!! Det var priset för att vi vann femkampen i lördags.
 
Fram till nu har vi spelat lite pingis och kort. Nu blir det kvällsfika och film, efter det ska vi gå och sussa. Kommer bli en god natts sömn :)
 
God natt,
xoxo Johan och hans babbebror, Dempa D

tisdag-tjejgruppen

hej allihopa där hemma!!

idag har det varit tisdag och veckans tredje träningsdag. Temat för dagens träningar har varit skott!

I morse väckte vi tjejerna med lite musik (fågeldansen) och kastrullock! vilket kanske inte var de populäraste vi har gjort för tjejerna :)

Förutom dagens två träningar så har vi även hunnit med att tagit oss till mora bowlinghall och lirat lite bowling med brudarna!

Nu på kvällen har tjejerna haft det lite fritt! De har lirat lite pingis, spelat kort och bara seta och småpratat!

/ empan

Måndag - killgruppen

Tjeeena!
 
Nu kommer det ett lite sent blogginlägg från gårdagen.
 
Under gårdagen så fick grabbarna lite sovmorgon, pga av att vi hade den sista träningen på morgonen. Vi hade fokus på skott under gårdagens två pass och killarna fick även träna på att täcka skott. Under våran grupptid så tog vi en liten promenad ner till campingen och spelade minigolf, pga av värmen så var det många trötta killar efter en 18-håls runda.
 
Under kvällen så kollade dom flesta grabbarna på herrlagets träning.
 
/ Ralle

Måndag-bilder

 
 
och till sist! vinnarna i tjejernas sandslottstävling!
Vi grattulerar Frida Gustafsson och Lydia Pernling till deras grymt bra jobb!

Måndag - tjejgruppen

Tjoflöjt!

Wijk och Jonna här.

Idag har vi haft en grym dag i solen med mycket träning och väldigt mycket skoj. Vi har hunnit med en massa saker idag. Dagen började med att vi hade en innebandyträning där fokus låg på passningar. Direkt efter träningen sprang vi upp till hemus och körde fys med Wijk och Elin. Det var väldigt jobbigt, vi sprang bla i sandbackar och körde massa styrka.

Efter det åt vi Håkans underbara mat, det bjöds på köttbullar och potatis med sås och lingonsylt, muums :)

Någon timme efter maten var det dags för dagens tredje träningspass där fokus låg på teknik, träningen var väldigt rolig.

Eftersom att det var så himla varmt ute åkte vi till tingsnäs och badade efter träningen, där hade vi sandslottstävling. Vinnarna i tävlingen kommer publiceras på bloggen om en stund, spännande........
 
Vi har även haft en tävling där vi delade upp oss i 3 grupper och tävlade om vilken grupp som kunde göra den bästa hejjar ramsan! blev dock mycket fjäsk men de var jätteduktiga

Just nu sitter vi och tittar på handboll och spelar pingis. KOM IGEN SVERIGE!!! :)

/J & W

Måndagsmys

Hallå bloggen! Det har blivit kväll och snart dags att sova för de flesta. Dagen har bestått av två träningar och lite måndagsmys. Jag (jocke) var bara med på dagens andra träning och mysstunden och kan säga att de är en del trötta ben som börjar dyka upp, men alla krigar på bra. Träningen då var tänkt att inte va allt för hårt eftersom vi ledare visste vad som väntade direkt efter träningen, alltså våran mysstund! Den började med att elever sprang upp till mora skidstadio och deras berömda sandbackar för att mjuk starta lite med spänst och bålstyrka därefter bege sig till backen. Det var slitna ben från många håll men alla krigade på mycket imponerande i moras(kanske) varmaste dag denna sommar så var väldigt bra krig från alla.
 
Så nu tackar  vi för ännu en bra dag på unihocsummercamp.
 
Mvh Jocke.

Bilder Söndag - dag 2


Söndag - Tjejgruppen

tja tja bloggen!
 
Idag var det andra dagen på lägret och vi hade vårt första träningspass, temat var passningar. Efter det var det lite käk och sen åkte vi till glassbåten, MUMS! på vår grupptid lekte vi charader, lag två vann :D och efter det hade vi vårat andra träningspass, vi hade 3 världsstjärnor med på träningen, Rasmus Sundstedt, Kristoffer Svensson och våran (snygga) sportchef Jonas Thomsson, det var kul att ha dem med! även fast det var första träningsdagen och det var lite skakigt med boll och klubba så gick det bra och det var riktigt kul att komma igång igen! 
 
Efter träningen åt vi Håkans goda fiskgratäng och direkt efter det drog vi till ica och köpte snacks. Nu på kvällen har vi chillat och kollat film, vissa har suttit och snackat och några har spelat kort.
 
Malin/Frida

Söndag - Elitgruppen

Cha cha bloggen! Hasse (ledar-Lina) och Johan här.
Dagen började tidigt med att jag (Johan) landade på arlanda kl 04:00, sedan var det bara att bege sig hem och hämta väskorna och bege sig av mot Mora. Jag missade den första innebandyträningen men jag har hört att det var en del bollhoppande och att många hade lite trubbel med tekniken, men det är väl inte så konstigt när man inte spelat innebandy på så länge. Precis innan jag kom fram var gruppen nere vid Tingsnäs och badade, spelade beachvolleyboll och njöt av det härliga vädret.
När gruppens andra träningspass började kände jag direkt att jag hade slöa ben men vaknade till mer och mer under träningen. På eftermiddagsträningen hade vi äran att ha med världsstjärnorna Rasmus Sundstedt och Kristoffer Svensson! Sportchefen Jonas Thomsson var också med och tränade. Efter träningen var det snabb dusch och sen Håkans goda fiskgratäng! Sen kom KAIS Moras målvakter Sandra Fredriksson och Linn Feem hit och hade specialträning med våra målvakter. Medan de fick extraträning gick vi andra till Ica och på vägen dit slog jag personligt rekord i höjdhopp!!!
Nu på kvällskvisten har vi chillat i hallen med film och kortspel. Vi har även hittat veckans herr och fru klister...
 
Nu säger Hasse att jag måste gå och lägga mig....
 
Xoxo / Johan
 

Sön killgruppen- Händelserik första träningsdag för grabbarna!!

Idag var det tidig uppstigning för grabbarna, 07.00 vart de väckta med musik, trummor och allmänt bedrövlig sång av ledarna.
Förväntasfulla inför första dagen som skulle innhålla en massa saker, med bland annat stjärnbesök i from av Rasmus Sundstedt (500:000 kr killen) och hans hantlangare Kristoffer Svensson bägge från Storvreta.
 
Första träningspasset var teknik-passning och fart inspirerat. Bra fart från samtliga, dock en anning ringrostigt kanske.
Därefter vart det iväg färd till det lokala Tingsnäsbadet för lite vollyboll och glassätande.
Utbölingarna vann i vollybollmatchen mot Moragrabbarna.
 
Sen på eftermiddagen chillade grabbar inför träningen med gästtränarna. Grabbarna tyckte det var häftigt att möta dessa SSL-spelare.
Dock var Liam lite besviken efter träningen
- Spelar man mot sundstedt får man ju aldrig låna bollen, muttrade han. Han tar ju allt! Tröööött.
 
Nu laddar vi inför dag 2. Sovmorgon imorgon smakar gott för alla inblandade!
 
Puss och nyp i stjärten.
Hank & Rasimus.

Bilder Lördag - Dag 1


Lördag-elitgruppen

Tja Tja Bloggen!
 
Äntligen är lägerveckan igång!
 
Under första dagen har vi börjat lära känna varandra men även hunnit tävla emot varandra. Dagen började med att vi ledare fick presentera oss själva, vilka vi var och lite vad vi hunnit med än så länge under våra innebandykarriärer.
Efter presentationen samlades grupperna själva och hade lite lära-känna-lekar, information och rundvandring. Efter det var det dags för gruppfoton följt av den välkända femkampen. Grenarna idag var spika spik, mattor, memory, kasta sko och det fruktade, KORTET där det blev en hel del pussande (speciellt bland grabbarna ;) ) Femkampen vanns såklart av våran grupp, elitgruppen vilket innebar att dom fick ta mat först och kommer få en god överraskning i veckan!
 
Efter femkampen var det som sagt mat där Håkan serverade potatisgratäng med rostbiff, MUMS!
 
Fram tills nu har det varit fritt med bland annat innebandy, pingis och kortspel. Nu blir det kvällsfika och film.
 
Vi hörs imorgon!, Dennis, Lina och Jocke

Lördag-killgruppen

Hej våra läsare!
 
Nu har det gått en dag av Unihoc Summercamp.
 
Vi startade dagen med att vi ledare berättade lite om oss själva och sedan fick vi gå med våra boys in till vårat rum för lite namnlekar. När alla nya och gamla kompisar lärt sig namnen på varandra fick dem köra lite innebandyskillz innan det var dags för den beryktade femkampen.
 
Femkampen började med att man skulle slå ner varsin spik i en bräda och det började fint. Dalakillarna visade att man får lära sig att hamra när man är liten medans storstadspojkarna inte riktigt hade samma kvalité. Efter det dalade grabbarna rejält och lät sig hunsas av dom andra två lagen tills det var dags för den sista leken. Leken gick ut på att man skulle få ett kort att gå från mun till mun och där visade grabbarna äntligen vart skåpet skulle stå. Efter ett fint varv med klockrena växlingar och en hel del misslyckade pussar kunde man defilera in i mål för att slippa den förnedrande sista platsen och kom därmed tvåa i tävlingen. Hedern RÄDDAD
 
xoxo M,R
 
 

Lördag-tjejgruppen

Heeej alla!

Nu har unihoc summercamp dragit igång, äntligen!!

Vi som är ledare för grupp tre är Emelie Magnusson, Anna Wijk och Elin Reinestrand.

vi började med att vi ledare berättade om oss själva och sedan delade vi in oss i våra grupper. I grupperna körde vi lekar för att lära känna varandra bättre. Efter det blev de lite korttagning och 5 kamp!

Vi lekte bla en lek som heter mördarleken, den är ganska svår att förklara i text. Emelie Lindbohm hade tom svårt att förstå fast vi(tre ledare) förklarade flera gånger om, så vi skippar att förklara den här...... Det vi vill få fram är iallafall att tanken med leken är att vi ska få bättre sammanhållning och att ingen ska vara ensam på det här lägret.

Nu ska vi äta Håkans supergoda mat och efter det blir det fritt.

/E, A, E