Sista dagen

Idag var sista dagen för eleverna på campen. Det belönades med sovmorgon till kl 08:00. Sen var det frukost och packa ihop sina grejer som gällde. Efter den årliga och klassiska hallstädningen var det dags för den lika klassiska smålagsturneringen. Efter många tuffa och hårda matcher stod slutligen Pixbo som segrare med coach Jocke i spetsen. Dom andra lirarna som lyckades vara med på detta tåg var Tauson, Emilia, Simon, Daniel och Ellen! Dem fick segra med både godis och läsk som ingick i den prestigefyllda vinnarpriset. 
 
Efter att alla hade tagit farväl av varandra och skickats hem är det nu lugnt i hallen. Med det vill vi tacka alla för en väldigt fin och rolig vecka och hoppas att alla kommer tillbaka till nästa år. Då hoppas vi även att man tar med sig en ny kompis som ska få uppleva denna fantastiska vecka i Mora. 
 
 
#9

Elitgruppen

Dag 5 ledarmatch på schemat. En härlig tillställning där det bjöds på mycket show och många gobitar. Efter 60 minuters slit och en Elitgrupp som stod upp bra så blev det till slut 12-8 till Dreamteam(ledarlaget).