Konfirmationsinnebandy dag 8, 29/6 2013

Idag vaknade vi på bästa sätt! Vi vaknade i kyrkan, alla hade sovit riktigt bra. Det var så fridfullt. Vi väcktes av gospelsång :)
Efter en liten morgonandakt. Fick vi en härlig frukost inne på Andreasgården. Det var en härlig morgon så många valde att sitta ute och äta sin frukost.
Sedan var det dags att repa inför morgondagens konfirmation.
Till lunch serverades nuggets och ris mycket gott,
Efter lunchen var det några som valde att gå och bada, några gick och spelade fotboll med ett annat gäng tog en liten tur med turisttåget :)
Konfirmationsförberedelserna fortsatte och sedan efter middagen som bestod av köttfärs och spagetti. Var det dags att ladda och tagga inför innebandysäsongens viktigaste match ledarna mot konfirmanderna. :)
Det var mycket skoj!!!
Ledarna vann på straffar och Lina satte den avgörande straffen :)
Vinnarna bjöd alla konfirmanderna på kvällsmat från Gyllene Måsen :)
Nu dags att tagga och ladda inför den stora dagen som vi väntat på :)
Konfirmation!!! :D
Tack och hej för nu :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Konfirmationsinnebandy dag 7 fre 28/6-13

Dagen började med innebandyträning. Det blev fyspass och kontringsövningar.
Efter träning var det dags att ta sig till Andreasgården för lite konfapass där vi samtalade kring kärlek och relationer.
Lunchen bestod av pasta Alfredo. Mumsigt var det! Konfirmanderna vill ta hem "mattanterna". :)
Vi övade också inför konfirmationen i kyrkan. Nu känns det att det är nära den stora dagen.
Eftermiddagens träning fick vi besök av KAIS Moras världsspelare Anna Wijk. Då blev det spelövningar och passningsövningar. En mycket rolig träning med 100% fokus och koncentration.
Till middag fick vi tacos, riktigt fredagsmys ;)
Vi fortsatte sedan att förbereda och planera inför konfirmationen.
Ledarna tog med alla konfirmanderna till Moras bästa båt, Glassbåten :)
Mycket lyckat och trevligt! Det blev mycket, mycket skratt.
På kvällen firade vi mässa i kyrkan och pratade om förlåtelse! <3
Sedan var det dags att mysa ner sig på madrasser och sova i kyrkan. Så mysigt och fridfullt!
Tack för nu! :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Konfirmationsinnebandy 2013 Dag 6

Hallojj vänner! :)
 
Idag har vi haft en hektiskt men rolig dag. Konfirmanderna blev väckta av 6 skönsjungade ledare, det blev succé! Andakten var mysig och vi hoppades på att dagen skulle bli lika bra. Konfapassen på förmiddagen bestog av liturgiska färgerna och om förlåtelse. Eftermiddagen var fylld med redovisningsarbete till söndagen, det kommer att bli kanobra! Samtidigt provade alla dräkter. Idag blev det kalas med chokladpudding och massa balonger för att Dennis "Dempa D" fyller år. Vi avslutade kalaset med Discobowling, alla var vinnare.
 
Andakten ikväll var mycket kärleksfull. Alla sjöng och hade det mysigt. Nu ska alla borsta tänderna och sova. God natt!! :D
 
 
 
 

Konfirmationsinnebandy 2013 Dag 5

 
Nu har vi kommit halvvägs! Dagen har blandats av skratt och grått, lek och allvar i en salig röra.
Först hade vi studiebesök på krematoriet där väcktes många känslor. Det var skönt med en stilla stund i kyrkogårdens kapell för att samla tankarna.
Efter lunch var det dags för smålags träning. Alla gav sitt ytters´ta på matchen. Konfirmanderna vann över superhjältarna.
Superhjälteteamat kom igen på det sista konfirmandpasset då vi pratade om den sanna superhjälten Jesus.
Vi spelade teater där Jesu under var temat.
Det var skoj!
Nu dags att sova!
 
 
Det vinnande laget! :)
 
 
 
 
Konfirmationsinnebandy 2013 Dag 4

Hejsan!

Idag har vi inte haft några konfapass, bara fokus på innebandyn. Vi vaknade som vanligt av den härliga morgonmusiken, kl 7:30, och fick en god frukost serverad! Efter andakt och lite stök började vi träna, med tema skott! Det var lite segt, och man kunde lätt konstatera att 3 dagars träning har tagit ut sin rätt... Efter träningen begav vi oss till Andreasgården för att äta lunch (Pannkakor!!!) och repa inför vårt hemliga uppträdande i kyrkan nu på söndag...
Sedan var det dags igen! Eftermiddagsträningen. Under den här träningen fick vi besök av en mycket speciell gäst, nämligen Alexander Hallvers, till vardags spelare i SSL-laget Granlo! Han visade upp många fina konster och svarade på frågor om bl.a skott teknik. Vi gick sedan till Andreasgården för att käka lasagne (oerhört gott!) och efter det fick alla våra konfirmander fritid att spendera på valfritt sätt. Vissa gick till Unihoc Arena för att döda tid, andra spelade fotboll på en närliggande plan, och en del gick till ICA och shoppade loss med godis för hela slanten.
Dagen avslutades med en andakt och allvarligt prat om morgondagens studiebesök på krematoriet...

Godnatt! :)Utkast: Jun. 24, 2013


Konfirmationsinnebandy 2013 Dag 3

Tjolahopp!

Idag vaknade vi redan kl 7 av att Dennis dunkade musik i Unihoc Arenas gigantiska högtalare. Ljuvligt.
Efter en god frukost och stillsam andakt var det dags för dagens första träning, som gick förvånansvärt bra med tanke på den tidiga uppstigningen!
Kl 10:45 gav vi oss av till Andreasgården för att ha vårt första konfapass. Idag fick konfirmanderna bl.a göra frälsarkransar (armband bestående av träkulor i olika färger) samt läsa/tolka fritt ur bibeln.
Därefter njöt vi av en riktigt god lunch, för att sedan bege oss tillbaka till Unihoc Arena och dagens andra träningspass. Denna gång var alla trötta efter alla aktiviteter, och därmed blev inte eftermiddagens träning fullt lika lyckad som förmiddagens..
Dagen avslutades med filmmys i Andreasgården!

Godnatt :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Konfirmationsinnebandy 2013 Dag 2

Goddag alla kära vänner, hoppas er dag varit lika bra som våran!
 
Efter nattens bravader väckte Dennis alla vid 7 tiden och tog med killarna för morgon backträning! Superkul tyckte killarna! Resten av dagen bestod av Gudstjänst med naturtema och konfirmationsarbete om vem Gud är och hans tio budord. Alla hade sådana bra tankar om Gud, guldstjärna till alla konfirmader!!
 
Idag var det också första innebandypasset med temat Restart. Det blev mycket svettfläckar hehe :p Som kvällsaktivitet spelades brännboll i denna fina sommarkväll, det blev lite fotbollstittande också, och kvällsmackor såklart!
 
Hoppas ni håller ut en vecka till utan barn, vi tar väl hand om dem. Dock gillar vi inte deras nattliv..
 
 
Godnatt från Mora och Unihochallen!
 
 

Innebandykonfirmationen, Dag 1

 Hej alla glada!
 
Idag anlände våra konfirmander till Unihoc Arena här i mora! Efter att alla tagit en sängplats och lämnat sin packning vid sängarna begav vi oss till Andreasgården, där vi åt köttbullar med potatismos, brunsås och lingonsylt till middag. Efter middagen gick vi tillbaka till Unihoc Arena för att prata lite om regler och vett, samt göra olika  "lära känna-lekar"! Tiden gick fort, och snart var det dags för kvällsfika och andakt. Andakten blev hyfsat kort, och ungefär kl 22:30 fick vi fritid. De flesta valde då att kolla på slutet av matchen mellan Brasilien och Italien (Brasilien vann med 4-2), medan andra kanske gick iväg och pratade lite. Kl 23:00 var det sängdags.
 
Godnatt! :D