Onsdag-Elitgruppen

Cha cha bloggen, som vi brukar säga!
 
Återigen har vi haft en otroligt trevlig dag här på lägret med mycket skratt. Dagen har bjudit på träningar och matcher i mängder.
 
Dagens träningar har haft tema problemlösning. Helt enkelt en del övningar där killarna och tjejerna fick använda skallen medans de skött eller passade. Spelmässigt på träningarna har det varit både vanligt spel på stor plan och spel på liten plan.
 
Maten har återigen varit på topp idag. Till lunch fick vi god panerad fisk och till middag var det kycklingklubba med strips och bea-sås. MUMS!! Tyvärr inge glass idag :/
 
På kvällen var det dags för den årliga ledarmatchen. Ledarlaget hade som vanligt ett lag fyllt med spelare ifrån KAIS Moras dam och herrlag. Förutom ledarna Jocke, Henrik, Max, Ralle, Anna och Emelie hade vi också hjälp av damlagets Linn i mål, snipern och nyförvärvet Johanna Persson och damernas lagkapten Martina Löf. Från herrlaget lånades Emil Stenberg och Filip Mbanza in. Trots en stark insats ifrån elitgruppen räckte det inte ända fram och de fick se sig besegrade av ledarlaget med 13-7 efter ett ryck i sista perioden. Matchen lirare var helt klart jag (dennis) som drog igång läktaren med trummor och sång. Tack även till herrlagets Anders Simons som gjorde en strålande insats som domare!
 
Nu på kvällskvisten har det blivit lugnt fram till kvällsfikan och kvällen avslutades med att nästan allihopa satt och kollade på Rush Hour 3.
 
Imorgon är det sista dagen här på lägret, men inte är vi ledsna för det. För att imorgon vankas det för USC Trophy, även den en höjdpunkt på lägret. Då ska detta årets mästare utses.
 
Vi hörs imorgon, hare bra tills dess!
/Dempa D aka Dennis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: