Innebandykonfa 2013, förträff, dag 2

Hej alla glada!

Idag blev det en tidig kastrullväckning för samtliga konfirmander till följd av gårdagens nattliga strapatser... Efter en god frukost och uppfriskande sång i kapellet bar det av mot Boda Borg! Vi fick skjuts av Roger i hans buss, och kunde därför ta oss dit enkelt och smidigt. Väl framme utmanades vi både fysiskt och psykiskt för att klara av de många uppgifter vi ställdes inför. Där serverades även Tacobuffé till lunch, som vi åt av tills vi storknade! Efter en lång men rolig dag med hårt slit och en god middag sitter vi nu och hoppas att alla konfirmander sover för att i morgon väntas Gudstjänst och hemfärd. 
 
Dagen devis: Bättre tio vilsna ledare i cellen än tjugo sura konfirmander på kvällen!
 
Godnatt och sov gott önskar konfaassistenterna Kajsa, Lovisa, Ida, Fredrik och Love :)
 

 

Innebandykonfa 2013, förträff, dag 1

Hej alla glada!
 
Idag skriver vi konfaassistenter Ida, Lovisa, Fredrik, Love och Kajsa inlägget! Idag har vi tillsammans med de andra ledarna tagit emot de flesta konfirmanderna. Vissa kom tidigt och vissa kom sent. Efter maten (väldigt god fisk som Inga-Lill fixat) så gjorde vi en massa lära-känna-övningar som skulle få oss att lära känna varandra bättre och släppa loss lite. Efter det så fick konfirmanderna även fundera lite på dopet och klippa-och-klistra lite.
Vi hade vår första andakt tillsammans och friade nattvard. Vi är redan i fullgång och det här kommer bli hur kul som helst!
Imorgon bär det av till Karlskoga och Bodaborg, så idag ska vi gå och lägga oss tidigt.
 
 
Dagens citat "Bättre en Gorilla i kapellet än en kyckling under bältet."

Tack och godnatt :)