Grupp 3 - torsdag - vecka 1

Hej!

Så var den här roliga veckan slut. Känns lite sorgligt att skiljas från tjejerna som har varit riktigt härliga den här tiden, men vi hoppas att vi får se dom nästa år igen!

Sista dagen startade med ett stort städpass samt ihoppackning av alla grejer. Det gick smidigt och alla skötte sina uppgifter, så nu är hallen ren och snygg igen! När det tråkiga var slut drog vi igång den årliga miniturneringen. Det blev mixade lag från de tre grupperna och resultatet blev mycket jämnt. Dom som drog längsta strå't och tog hem segern var AIK med coach Johan i spetsen. Med i det vinnande laget från vår grupp var Maja, Isabella och Evelyn. När turneringen var över blev det prisutdelning till vinnande lag. Ledarna hade även utsett en veckans kompis i varje grupp och i grupp 3 utsågs Saga. Till sist avslutade vi dagen med diplomutdelning där det trillade ett par tårar när vi skiljdes åt.Tina, Amanda och HannaSaga och Ida mellan matcherna
Vinnande laget, AIK med Isabella, Maja och EvelynVeckans tre kompisar från de olika grupperna, fr.v. Andy, Saga och Marcus


Till sist vill vi önska alla tjejer lycka till med sitt fortsatta innebandyspelande och tacka för den här veckan!

MVH // Martina, Amanda & Elin

Grupp 1 - Torsdag - vecka 1

Tjena !

Det har vart full fart även denna dag. Frukost ,städing och sedan började den presigefulla turneringen "Unihoc Trophy" där alla grupper var fördelade i 6 lag. Efter många härliga och tuffa figther turneringen igenom så stod tillslut AIK som segrare! Vi hade en till segrare i gruppen, Marcus Pettersson som blev utsedd till veckans kompis i våran grupp!

Vi har nyligen haft en avslutning med gruppen där vi har delat ut diplom och stora kramar till alla eleverna! Vi ser fram emot närsta års summer camp där vi hoppas att alla kommer delta igen !

Tack för den här veckan !

// Ledarna grupp 1Veckans kompisar! Marcus till högerHär har vi vinnarna i turneringen, AIK! Från grupp 1 Marcus Pettersson, Eddie , Stoffe och Coach Johan!..
Vi e gnaget !Turneringen igång ! Marcus Pettersson och Emil i bild.


Grupp 2 - Torsdag - vecka 1

goddagens!

Igår vart det inget bloggande från våran sida, fullt upp! för att summera det som hände igår kan man säga att det var två mycket bra träningar med fart och fläkt, vinnarskallar och glädje. Det märktes att det var den sista riktiga träningsdagen och alla ville visa vad de gick för. på kvällen var det ledarmatch, dock inget som var aktuellt för våra grabbar eftersom de tillhör den yngsta gruppen.

Idag Torsdag spelades alldeles nyss den rafflande "Unihoc Trophy" -  turneringen med lag A.I.K som segrare efter suddenvinster från kvartsfinalen och frammåt. Oerhört jämna lag och tighta matcher genom hela gruppspelet gjorde att vem som helst kunde stå som segrare.

Veckans kompis i grupp 2 blev Andy Neby, ett prestigefullt pris som han känner sig väldigt stolt över. Vi har haft avslutning med diplomutdelning och nu står grabbarna i duschen i väntan på käk. Lasagne blir deras sista måltid i Mora för det här året men vi hoppas såklart att samtliga killar kommer tillbaka nästa gång. sammfattat kan man säga att vi har haft hand om ett riktigt härligt gäng med riktigt goa killar, alla är kompisar och vi kommer säkerligen träffa på dem i framtiden. Det ser vi fram emot!

Tack för en skön och underhållande vecka!

/ Erik Tess och Anders.


veckans kompisar, andy till vänster


Rindert tycker turneringen är kul!


Från gårdagens ledarmatch, domaren och Anders.

Denna bild får avsluta veckan, en tokig vecka med mycket skoj!!
VI SES :)

Grupp 3 - Onsdag - Vecka 1

Hejsan Hoppsan!

Idag var det tidig träning som gällde för tjejerna och det var problemlösning som var temat. Det blev mycket 2 mot 1 och 3 mot 2 så tjejerna fick verkligen tänka till. Detta är övningar som är väldigt nyttiga och det är viktigt att tjejerna fortsätter med liknande övningar i sina klubblag.

Efter träningen blev det lite egen tid för tjejerna. Sedan var det lunch, kyckling och ris.

Klockan 13.30 var det dags för dagens andra träningspass. Där fortsatte vi med samma övningar så att de verkligen flöt på bra. Det såg bättre ut denna träning vilket var kul att se.

På grupptiden efter det andra passet hade vi anordnat lite lekar. Tjejerna delades upp i fyra lag sen gick det ut på att välja en från varje lag som man trodde var bäst lämpad för de olika grenarna. Lekarna var bland annat att man skulle knyta fast ett snöre runt midjan så att man får en svans och på svansen sitter det en penna. Sedan ska man böja sig ner så att man prickar pennan i en flaska. En annan lek var att man skulle få in så många marsmellows man kunde i munnen och säga sitt namn. Det vinnande laget blev Getingarna!

Nu blev klockan 19.00 och det var dags för dagens höjdpunkt, match mot ledarna. Det var att gäng taggade tjejer som stod på andra sidan planen. Det blev dock seger för ledarna :) men tjejerna kämpade hela matchen ut vilket var härligt att se! :)Grupp 1 - Onsdag - vecka 1

God kväll allesammans!

Sista kvällen för lägret pågår och det är full fart i hallen. Det kollas på film, spelas pingis och detta är ingenting som vi vet med säkerhet, men tro mig, det kommer säkerligen bytas en del telefonnummer ikväll!

Temat för dagens innebandyträningar har varit problemlösning, det har inneburit en hel del roliga övningar där det inte finns något facit. Knoppen har fått arbeta lite mer än tidigare dagar och grabbarna har skött det suveränt. En hel del spel har det såklart också blivit. Särskilt under kvällen då de årliga ledarmatcherna ägde rum. Både tjejgruppen och killarna i grupp 1 stretade på bra men ledarna var några storlekar för stora i båda matcherna.
Kvällens snygging måste ändå Anders "Kassi" Karlsson utses till. Han har under hela veckan, varje dag, fått frågan "Var har du kjolen då Kassi? Du kallas ju som en tjej." Dagen och matcherna till ära så letades den kortaste kjolen samt ett par fina strumpbyxor fram, lite smink på det och utstyrseln var perfekt! Kanske var detta som distraherade våra kära adepter för några segrar till eleverna blev det som sagt inte.

Imorgon väntar smålagsturnering och vi ledare ser fram emot att få iaktta samtliga elever och deras kunnande.

Dags att gå och få folk att börja borsta tänderna nu.

Tack och hej för oss!Anders "sötiz" Karlsson Ledarlagets line up !Här ser vi grabbarna i ett sista försök att snacka ihop sig för att komma ikapp ledarna!

Grupp 3 - Tisdag - vecka 1

Hej alla bloggläsare!

Nu börjar veckan lida mot sitt slut och vi har enbart ett träningspass kvar. På träningarna igår hade vi skott som tema, vilket tjejerna skötte fint. Det blev en hel del att göra för målvakterna som blev manglade med skott. Det är kul att se att tjejerna utvecklats och tar till sig tips och råd om förbättringar! Med oss på eftermiddagsträningen hade vi också SSL spelaren Andreas Ackevi från Järfälla, kul för tjejerna att ha med en så meriterad och duktig spelare! Man börjar även se på tjejerna att vi har tränat hårt med många pass på kort tid, men de biter ihop bra. Nu ser dom bara fram att spöa ledarna ikväll!

Vi hade även turen att få se en skymt av solen och då passade vi på att glida ner till kajen och göra ett besök på glassbaren. Där efter blev det en kväll med fritid, där tjejerna fick ta igen sig lite.Tove och Emelie in action!Amanda njuter av en kall glass i värmenVissa var lite sol skygga och höll sig inomhus iställetNu ska vi fortsätta dagen här med lunch!

// Martina & Elin


Grupp 1 - Tisdag - vecka 1

Hallå !

Killarna har haft en tuff dag som startade med veckans första och efterlängtade fysträninig i Hemus,  efterlängtad av oss ledare iallafall ! Fysen bestod bland annat av "daglish",90* och stafett. Boysen slet på riktigt bra !
Efter passet i Hemus så var det bara att dricka mycket vatten, ta en banan och stretcha, sedan kliva på planen för dagens första innebandyträing !

Dagens tema var skott, så boysen fick visa vad bössorna gick för !

Efter träningen så var det lunch, köttfärsås o pasta stod på menyn, gott gott !

På den andra träningen så fick vi besök av SSL och Landslags spelaren Andreas Ackevi. Han körde några övningar med killarna och dom var minst sagt tillfredställda! Det var ett bra tempo trots ett fys pass och en träning i benen, imponernade!

Nu rundar vi av dagen med kvälls med att kolla på Rosapantern 2 och några mackor !

Ciao !


Från fysen ! 90*

Från fysen ! 90*Vi kämpar på!Här ska vi bli starkare i magen !Det kommer känns i baksida lår imorgon när grabbarna ska gå upp efter dom här utfallsstegen och 90* =)Glada miner efter ett svalkande bad !Grupp 1 tillsammans med Landslagspelaren Andreas Ackevi högst upp 4 från vänster !


Grupp 2 - Tisdag - vecka 1

tjenare tjenare!

såhär framåt tisdagkvällen börjar barnen komma in i "läger-rytmen", de inser att kroppen tagit stryk och de softar gärna på grupptiderna. Nu ser vi på Rosa pantern och käkar kvällsmacka, gott!

Dagen började med fys direkt efter frullen, bra go i killarna som slet hårt och bra. imponerande bra tider hade de alla på "90-grader", bäst av alla var Oliver som stod över 10 minuter (!) varav de sista 2 med folk i knät. Mäktigt!!

Träningarna har bestått av skott idag eftersom det var dagens röda tråd, eftermiddagspasset var det mer intressanta då vi hade finbesök av SSL-spelaren och Landslagskillen Andreas Ackevi. Han lärde killarna en Järfälla-övning tillsammans med Thomson och deltog även i spelet. Detta uppskattades av grabbarna som skötte sig bra trots den höga klassen på motståndet.

När solen tittade fram så hann vi även med en tripp till glassbaren för lite svalka.

Imorgon är det problemlösning på schemat och det blir mycket 2-1, 3-1 och andra matchliknande situationer som vi kommer att träna på, KUL !

vi hörs imorgon! / Erik


Dagens fyspass i Hemus.


killarna flög hejvilt över sargen när vi hade fotboll som uppvärmning!
dock inga oschysstheter.

grupp 3-Måndag-vecka 1

Heej alla glada! ;)

Idag fick tjejerna lite sovmorgon för vid 09.30 tiden så stod det FYS på schemat. Det blev lite löpning och styrka som alltid är bra att träna! tjejerna jobbade på bra och såg väldigt starka ut, det är så vi vill att det ska vara. Efter det blev det lite frukt och vatten för att få energin tillbaka för nu var det dags för ett innebandy pass. Temat idag var passningar och de är väll det som nästan är viktigast för en innebandy spelare, för att bollen ska komma fram så måste man kunna passa ;) det blev lite smålagsspel och massa andra bra övningar. Syntes på slutet att dom var trötta och det borde dom vara efter att ha kört fys innan denna träning.

Efter träningen blev det käk och vi ledare tyckte att tjejerna hade varit så duktiga så vi tog med dom till badhuset. Där det blev massor av plaskande, hoppande och skratt!


4 glada tjejer som aldrig ville sluta leka ;)

Vissa tröttnade lite tidigare så vi drog oss tillbaka för nu var det träning igen. ;) syns ju att tjejerna älskar sporten i alla fall, dom vill ju träna hela tiden! detta pass blev inte lika jobbigt och i slutet av träningen körde vi lite straffar. Efter träningen blev det middag och sedan fick tjejerna ledigt hela kvällen så dom fick göra vad dom ville! tror det mest var spring efter killarna ;)

Nu är det sängen för alla och även för oss ledare!

Godnatt // Elin

Grupp 1 - Måndag - Vecka 1

God afton! Tredje dagen börjar lida mot sitt slut och grupp 1 har denna dag varit lite småsega i kropp och knopp. Fysträningen som stod på schemat efter morgonens innebandyträning ställdes därför in, ny tid för den blir imorgon 09.30. Vi ledare hoppas på lite piggare grabbar då, annars blir det jobbigt. Eller ja, jobbigare....
Dagens tema på träningarna har varit passningar. Eftersom gårdagen var lite mer för att komma igång så trappades övningsnivån upp ett snäpp under dagens träningar. Imorgon är det skott på schemat och då kommer det trappas upp ytterligare lite grann och grabbarna längtar efter att få avlossa sina härliga bössor. 

Efter innebandypass nummer två för dagen blev det snabbdusch för att sedan hoppa in i bilarna och styra ner mot glassbaren där nästan samtliga sänkte några kulor.  
Ett besök på Intersport hanns också med och nu har alla grabbar en vattenflaska att stoltsera med på träningarna, bättre sent än aldrig.....

Just nu är veckans andra målvaktsträning i full gång, Sandra kör hårt med dom!
Kvällen kommer att avrundas med pingis, kortspel samt mys vid filmtittandet.

Eftersom vi varit lite dåliga med att lägga in bilder tidigare under veckan så kommer här lite smått och gott.
När denna bild tas är det full fart på tjejerna ute på planen. Inte helt otippat sitter ett gäng från grupp 1 och spanar...Jerry in action!Så här glad blir Viktor när det plingar till i telefonen då sms:en inkommer.Så här smidigt tar man sig upp till sin säng, förhoppningsvis går det lika smidigt vid läggdags.

Grupp 2 - Måndag - Vecka 1

Hej på er ! Nu är tredje dagen på unihoc summercamp snart avklarad. Ungarna börjar bli lite små sega , speciellt i kroppen . Träningsverken är påtaglig . Grupptiden i morse innan första träningen bestod av ett litet regel test som är till för domare. Där de bästa fick 5/13 , delad första plats Gustav - Rindert / Nils - Robin . Så våra barn är inte speciellt regelkunniga, skärpning ! Det blir hem och läsa regelboken.

Båda träningspassen är som sagt avslutade, där passningar stod på schemat.. På Första träningen blev det bara en massa övningar och pass två bestod av lite mera spel . Nu ska vi snart käka middag, sedan blir det en lugn kväll för våra trötta grabbar som troligtvis kommer somna tidigt. Men innan hinner de nog spela lite pingis, film och såklart ragga .

Killarna i Grupp två hälsar hem till sina föräldrar, och i morgon är det skott på schemat .
ha det bra // Tess och Erik

Här kommer lite träningsbilder från Måndagen :


En glad Oliver klubba och boll i högsta hugg !


Spelsugna grabbar i väntan lir.  filip , rindert, lukas och anders(kassi) som såklart förstör bilden !


Nils i full fart !


David vilar lite !


Emil som lutar sig mot målburen !


Grupp1-Söndag-vecka1

Go´kväll ! 2 dagar av summercamp har redan gått ! Denna dag startade med en rejäl frukost på morgonen följt av gruppens första träning tillsammans, där dagens tema var teknik. Det märktes redan från start att alla killarna ville visa vad dom gick för, trotts en hel del nervositet hos dom flesta så visade dom att det finns mycket talang i gruppen.

Efter träningen så var det dax för lunch, fisk stod på menyn! Den var riktigt god och med fisk och potatis fullproppat i magarna så bar det av mot badhuset där det var full fart !

Full fart var det också på det andra teknikpasset  som stod på schemat, vilket var konstigt eftersom vi ledare trodde att ett träningspass och ett par timmar på badhuset skulle suga musten ur dom, men icke !
Killarna gick och duschade för att sedan gå och äta den efterlängtade middagen, köttfärsbiffar och stekt potatis! Men så var inte fallet för alla, för gruppens målisar var det bara att ladda om batterierna och sedan gå på summercamps första målvaktsträning. Målvaktsträningen som är ledd av landslagsmålvkten Sandra "the wall" Fredriksson.

Nu på kvälls kvisten så har killarna gjort sig förtjänta av några timmars fritid där vi trodde att dom skulle lägga sig och vila, men så är inte fallet för här raggas det brudar, spelas pingis, spelas innebandy o.s.v !

Nu laddar vi för morgondagen där temat för dagen är passningar !


Här är vi !


Grupp 3-Söndag-vecka 1

God afton!

Så var även denna dag på unihoc summercamp avslutad! Idag har vi hunnit med veckans första träningspass där vi dagen till ära hade teknik som tema. Morgonpasset speglades av pigga ben och glada miner, det såg ut som att barnen trivdes med att vara på planen igen! Efter 1 ½ timmes dribblande mellan koner, lite skott så blev det 20 minuters efterlängtat två-mål. Det kommer självklart ta ett tag för tjejerna att spela ihop sig lite och kunna hitta varandra på planen, men vi har en hel bunt av duktiga och talangfulla tjejer att jobba med och med två pass om dagen så kommer det att se riktigt bra ut mot slutet av veckan.  Vi ledare får se upp när det blir dags för ledare vs. spelare! :)

När träningen var över käkade vi en god lunch, som bestod av panerad fisk, mums! Sen blev det lekdags, vi gav oss ut för att leka dunken. Det blev en hel del skratt och tjejerna blev av med en del spring i benen.  Efter det fick dom ta igen sig lite innan det var dags för träning igen. Återigen stod det teknik på schemat och trots att det var lite tröttare ben så skötte tjejerna sig bra ute på planen.Under eftermiddagen blev det middag och sen bestod av lekar och såklart, en hel del fritid.


Vinnarposer av Hanna och BellaImorgon ser vi fram mot en lika fartfylld och härlig dag!

MVH // Martina & Elin


Grupp 2 - Vecka 1 - Söndag !

God dag !
 Igår beslutade vi oss för att om barnen skötte sig under kvällen / natten skulle de få åka till badhuset .
Och så blev fallet, det gick super bra och de somnade häpnandsväckande tidigt för att vara första dagen på ett läger!!
Efter frukost bar det som ovan skrivet väg till badhuset där de hoppades, bubblades och arrangerades simtävling.
Badhuset som annars är stängt på söndagar hade V.I.P öppet för grupp 2 tack vare Robins pappa Rickard, stort tack till honom som gjorde det hela möjligt. Barnen har nu träning på schemat, 11.00. Inriktning teknik som är dagens tema. Mycket boll för alla så att de kommer igång och får känna på hur det känns att hålla i klubban, var ju trots allt ett tag sen de spelade.

Efter träningen blir det lunch, FISK! ( så har vi fiskbiten avklarad för denna veckan ). Vila har vi lärt oss är viktigt så innan pass nummer två ska de bara slappa och göra vad de vill. Filmtime som vanligt runt 9 tiden.

Grabbarna sitter förväntasfulla på läktaren men samtidigt lite nervösa inför den första träningen, vi ska nu gå ner och lätta upp stämningen lite innan samling!

Hörs senare! / Erik och Tess

Här kommer lite bilder från baderiet.


tre coola killar som plaskar som aldrig förr!


Hela ligan samlad


Bubbelpoolen var ett hett objekt bland gruppmedlemmarna


Det bjöds på akrobatik av den högre skolan från Mora-killarna
Här ses Robin med sin sköna 360 Backflip från 3meters svikten.
10 solklara poäng från alla åskådare.


Grupp 2 - Lördag - vecka 1 !

Hejhej alla föräldrar och ni andra som smyger in för att följa vad som händer under kommande vecka på unihoc summer camp. Jag lovar er, ni kommer inte bli besvikna ! Vi började med att samlas gemensamt på läktaren, alla spelare, ledare och föräldrar. Där ledarna presenterade sig, och Göran Lindén ( rektor på skolan ) höll i taktpinnen och berättade lite vad som händer här framöver. De som är ledare i grupp 2 är då jag ( Therése Karlsson ) samt Erik Persson och Anders "kassi" Karlsson. Efter samlingen träffades alla vi i grupp 2 i rummet och lekte lite lekar, för att grabbarna skulle lära känna varandra lite bättre , även oss ledare. Därefter blev det grillning som bestod av den klassiska hamburgaren och följdes upp av en 5 kamp med 6 grenar . Team Neby kom på en andra plats och team Erik på en tapper tredje plats. Bra jobbat grabbar !

Det är full rulle i hallen nu, tess och erik har mycket att stå i . lär inte bli så mycket sömn för våran del. Vi blir också här över natten . För tillfället är det film - BERT ! Medans en hel drös redan börjat att ragga, ja ni vet hur det brukar vara ;)

barnen är i säkra händer, i morgon börjar allvaret.  god natt ! :)

här är kommer lite bilder från dagens aktiviteter :

lagfoto grupp 2 !


lite lära känna aktiviter, presentera sin kompis !


team Erik

 
team Nebyunihoc summer camp - 5/5 toasters :D

Grupp 3-Lördag-Vecka 1

Hej hej!
Nu har lägret äntligen dragit igång! Vi började med gemensam samling på läktaren där ledarna presenterade sig själva. Vi som är ledare för grupp 3 är Elin Reinestrand, Amanda Larsson och Maritina Löf och vi har hand om alla tjejer.
Efter samlingen lekte vi lite lekar. Den första leken gick ut på att man skulle gå ihop 2 och 2 och intervjua varandra, man skulle även måla av den andra utan att kolla på pappret, den var kanske inte dom finaste bilderna men det skrattades mycket! :) För att lära känna varandra ännu bättre fortsatte vi med en namnlek där vi skulle berätta vad vi hette.


Vi har även hunnit med att ta ett gruppfoto i dom snygga kläderna som alla fick!Efter detta blev det käk, HAMBURGARE! Det var gott!
Mätta och belåtna var det dags för ännu lite lekar, där vi hade 6 olika stationer där det gick ut på att samarbeta. Vi ställde upp med två starka lag, Eliterna och Red Bull, de slutade på en fin delad 3e plats, bra jobbat!

Nu har det precis varit kvällsfika och nu tittar de på Bert. Efter det blir det sova så dom vaknar utvilade imorgon, det kan dom behöva! :D

God natt!


Grupp 1--Lördag--Vecka 1

   Så äntligen var det dags att köra igång med Unihoc summer camp 2009! Det var många förväntansfulla tjejer och killar som ramlade in titt som tätt under dagen,innan vi äntligen fick ta del av storsamling på läktaren, där rektor Göran och alla ledare presenterade sig och berättade lite om sina fina meriter.
   Efter presentationen blev vi indelade i gruppen som vi kommer vara i här i veckan,vi i grupp ett fick Lina Hansson, Jonas Thomsson och Johan Djoos som ledare.Vi hann inte bara med att göra några lära känna lekar och göra ett porträtt av en kompis i gruppen,utan också både få tränings-shorts och t-shirt och att ta veckans gruppfoto,bilder på vår grymma grupp kommer sen.
   På med grejerna! Kort ! Av me grejerna! Mat ! Ja nu var lägerlivet i full fart och efter den grillade maten var det dags för mångkamp där ledarna hade fixat olika tävlingar, där vi i grupp ett vart indelade i två lag...KOALABJÖRNARNA och BÄVRARNA :) .. vi lyckades bra i tävlingen, ena laget vann och andra kom trea. Nu på kvällskvisten softar vi, lirar lite pingis slänger iväg nåra skott i krysset och umgås, sen blir det kvällsfika, film och sova säng. :) Hörs i morgon! Kramar alla vi kolabjörnar och bävrar i grupp ett !!  :)

Konfirmationsinnebandy dag 9 lör.4/7-09

Lägrets sista dag!
Dagen med stort D började med väckning och sedan frukost. Efter frukosten styrde Kassi upp hela gänget till att packa och städa. Tänk vad bra allt går när man hjälps åt. Det var bara glada miner, stämingen var på topp!
Kl,9.00 var det dags att börja klä sig i dräkterna, fixa håret och få ordning på alla de olika plaggen. Vi hann även med att spela lite innebany. Kl.10.00 var det dags för fotografering i Mora kyrka. Innan konfirmationsgudstjänsten började laddade vi upp utanför kyrkan med lite "gorillan går illa..."
När kyrkklockorna ringde kl.11.00 var kyrkan fylld av våra nära och kära, då var det dags för konfirmationsgudstjänsten.
Redovisningen gick kanonbra. Vi sjöng som en underbar kör, dramat vi spelade fick ledarna, våra nära och kära att fälla en och annan tår.
Efter gudstjänsten tågade vi ut ur kyrkan och ställde upp oss för fotografering! Nykonfirmerade som vi nu var ställde vi upp och gjorde en "Ojjepose".
Vi intog en underbart god lunch på Andreasgården tillsammans med våra nära och kära. Kl.13.30 var det dags för gruppfotografering i Unihoc arena. Kl.14.00 började Mässan (gudstjänst med nattvard) i Unihoc arena, vår "innebandykyrka".
Det har varit en mycket fin, mäktig, innehållsrik och rolig dag,
Innebandykonfirmationslägret avslutades med diplomutdelning och kramring!
Vi i ledarteamet vill tacka er alla underbara ungdomar för en fantastisk vecka som gett oss alla otroligt mycket. NI är bäst!
Vi ses på återträffen!
Massor med kramar,
Anders "Kassi" Karlsson, Lina Hansson, Jonas Thomsson, Karolina Pernling, Agne Samuelsson, Pernilla Lundström, Emelie Hallvars, Pierre Gilis, Båt Lena Ekman, Göran Lindén och Nisse Wallin
Dagens devis:
Bättre med 15 nykonfirmerade på livets väg än 15 klubbor i skogen.Konfirmationsinnebandy dag 8 fre. 3/7-09

Idag hade vi sovmorgon ända till halv nio, vi sov i kyrkan inatt. Då var det dags för frukost på Andreasgården. Efter frukosten var vi på andakt på Andreasgården för att sedan gå tillbaka till kyrkan och öva inför redovisningen. Sedan fick vi packa ihop våra grejer i kyrkan innan lunchen på Vasagatan 32. Idag bjöds det på helstekt kotlett, klyftpotatis och ädelostsås, smaskens! Efter en promenad upp till arenan var det dags att byta om för veckans höjdpunkt, match mot ledarna. Vilka som vann matchen minns vi inte (eller?) men vi hade fantastiskt roligt. Kvällen avrundades med fest på arenan där det bjöds på pizza, chips, dipp, läsk, disco och trams som en slags avslutning eftersom detta är vår sista natt tillsammans. Ledarna klädde även ut sig och framförde en gammal käck sång om hurtiga idrottspojkar vilket bjöd deltagarna på många skratt. På kvällen lyckades konfirmanderna lura ut ledarna Jonas och Kassi som ute på parkeringen blev bombade med vatten. Det hela eskalerade till fullt vattenkrig på parkeringen där de flesta närvarande blev dyngsura. Vi får väl se vad bestraffningen för blöta ledare blir=) Tack vare alla blöta kläder så hölls kvällsbönen utomhus med sång och bön. Vi ser nu fram emot morgondagens aktiviteter med konfirmationsgudstjänst i kyrkan och mässa i Unihoc Arena. Kom gärna och delta och beskåda dessa tillställningar det kommer garanterat bli en riktig höjdardag!

Väl mött i Mora kyrka och Unihoc Arena under lördagen!


Konfirmationsinnebandy dag 7 tors.2/7-09

Oj, oj ,oj vilken dag! Hård träning på förmiddagen efter ett bryskt uppvaknande med skrammel och bång. Ledarna tyckte i alla fall att det var roligt...Dalademokraten var på besök och gjorde ett reportage om oss. Det ska vara med i dagens tidning, I dag pratade vi om dopet och förlåtelsen, Och vi fick reda på att vi skulle sova i Mora kyrka, Konstigt tyckte en del, coolt tyckte andra, Mickan delade med sig av av vad hon har varit med om i sitt liv och det tackar vi henne för. Det var modigt att berätta! Några av grabbarna blev plötsligt förälskade i varandra och snabbt som ögat blev det bröllop! Puss på er :-)
Det firades med fruktsallad och macka i Andreasgården. Sedan kom en riktigt glad nyhet; Oliver blev morbror i dag! Grattis, grattis. Efter all lek och annat kul kom också Lina (vår ledare) till kyrkan och vi firade nattvard tillsammans, Vi fick dela ut bröd och vin till varandra, Sedan var det filmtajm, Vi kröp ihop på våra madrasser i koret och bara möööööööööös.
Dagens devis:
Bättre en klubba i handen än klubbad i skogen!

Konfirmationsinnebandy dag 6 ons.1/7-09

Denna dag hade ledarteamet fått solsting vi blev väckta med ett luciatåg. Efter frukosten var det dags för morgonbön och sedan tog vi oss an Linas innebandypass. Detta träningspass var Karro med och tränade med oss och ja, det gick riktigt bra. Båt Lena cyklade på sidan av plan och hejade på. Agne kom med glada tillrop med jämna mellanrum och Pernilla satt redo med kameran och peppade de som satt och vilade på bänken.
Denna dag var hela ledarteamet på plats full styrka, Jonas, Cassi och Lina deltog i en del av konf.passen denna dag.
Efter träningen tog vi oss till Andreasgården där vi fick besök av Dan som berättade om sin olycka och väg tillbaka, vikten av att ta hand om sig och att bära cykelhjälm.
Efter lunchen på Vasagatan 32 hade vi ett konf.pass med tema nattvarden. Efter detta satte vi oss i bilarna och åkte iäg på utflykt. Det blev bad på Sollerön, glass och saft på prästgården på Sollerön. Sedan gav vi oss av ut i skogen till vissas förundran och till andras ja, nej vad gör vi här... Det blev en minipilgrimsvandring till Malibambo, en spännande och intressant plats som bjöd på en del mygg.
Lite dräkt-provning sedan chill i hallen. Vi samtalde lite kring Jesu liv och påsken utifrån Via Dolorsa. Vi avslöjade våra hemliga kompisar och fick nya. Kvällen avslutades med kvällsbön och film innan det var dags att lägga huvudet på kudden för att sova.
Dagens devis:
Bättre en mygga i handen än tio i skogen!
Konfirmationsinnebandy dag 5 tis.30/6-09

Vi startade dagen med att ta det lugnt sen var det dags för dagens första innebandypass det var
en miniturnering som leddes av "Cassi"
Sen startade vi första konfaspasset, det handlade om vetenskap/tro, har slumpen skapat  Jorden ,männsikorna och allt som finns, eller finns det en skapande kraft bakom allt?.
Vi hann även med lite bad och chill på stranden.
Eftermiddagens innebandypass leddes av Jonas och hade team skott och det spelades innebandy med olika teman.
Konf.passet fortsatte vi med tema Gud som sedan övergick i tema döden vilket avbröts av arobiks pass gånger två. Det var dam och herrlaget som fick en rejlat genomkörare. Adde deltog i arobiken med övriga konfirmander som hejarklack.
Kvällen avslutades med andakt och sedan film på A-plan "Bruce den Allsmäktige" sedan var det god natt och sov gott.
Dagen devis:
Hellre en Gud i själen än tio i skogen!