Grupp1-Söndag-vecka1

Go´kväll ! 2 dagar av summercamp har redan gått ! Denna dag startade med en rejäl frukost på morgonen följt av gruppens första träning tillsammans, där dagens tema var teknik. Det märktes redan från start att alla killarna ville visa vad dom gick för, trotts en hel del nervositet hos dom flesta så visade dom att det finns mycket talang i gruppen.

Efter träningen så var det dax för lunch, fisk stod på menyn! Den var riktigt god och med fisk och potatis fullproppat i magarna så bar det av mot badhuset där det var full fart !

Full fart var det också på det andra teknikpasset  som stod på schemat, vilket var konstigt eftersom vi ledare trodde att ett träningspass och ett par timmar på badhuset skulle suga musten ur dom, men icke !
Killarna gick och duschade för att sedan gå och äta den efterlängtade middagen, köttfärsbiffar och stekt potatis! Men så var inte fallet för alla, för gruppens målisar var det bara att ladda om batterierna och sedan gå på summercamps första målvaktsträning. Målvaktsträningen som är ledd av landslagsmålvkten Sandra "the wall" Fredriksson.

Nu på kvälls kvisten så har killarna gjort sig förtjänta av några timmars fritid där vi trodde att dom skulle lägga sig och vila, men så är inte fallet för här raggas det brudar, spelas pingis, spelas innebandy o.s.v !

Nu laddar vi för morgondagen där temat för dagen är passningar !


Här är vi !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: