Innebandykonfirmander dag 9 2012

Den stora dagen är här!!! Dags för konfirmation!
Det blev tidig väckning kl.06.00 för att hinna med piff och fix. Sedan var det dags för frukost. Väl på plats på Andreasgården var det dags att klä sig i dräkt! Vi blev så fina allihop!
 
Konfirmationsdagen var uppdelad i tre perioder:
Period 1 Konfirmationsgudstjänst i Mora kyrka kl.11.00. En fin och bra gudstjänst. Redovisningen blev mycket, mycket bra. Karro (präst) blev rörd till tårar och många fler både av konfirmanderna, ledarna och föräldrarna.
Period 2 Lunch kl.12.00 i Andreasgården konfrimanderna tillsammans med deras närmaste och alla ledare. Det blev en fin stund god mat och fiolspel. Riktig midsommar känsla!!!
Period 3 Mässa kl.14.00 (natvardsgudstjänst) i Unihoc arena, vår innebandykyrka. Även detta blev en fin och häftig upplevelse. Att tillsammans få fira nattvarden i Unihoc arena som avslutning på nio fantastiska dygn tillsammans.
 
När nattvardsgudstjänsten var slut samlades hela gänget i vårt andakts rum. Där blev det kramring och många tårar som föll ner på kinderna. Vi ser alla fram emot återträffen :)
 
Ett stort tack till er alla härliga ungdomar!
Ett stort tack till er konfa.assistenter!
Ett stort och varmt tack till Lina, Dennis, Jocke, Pernilla och Agne! Det är så skoj, givande och inspirerande att arbeta tillsammans med er! Kramar Karro (prästen)
 
Dagen devis; Må din väg gå dig till mötes och må vinden vara din vän och må solen värma din kind och må regnet vattna själens jord och tills vi möts igen må Gud hålla, hålla dig i sin hand.
 
 
 
 
 
 

Innebandykonfirmation dag 8 2012

I dag började vi tidigt med att öva inför morgondagens konfirmation. Vi hoppades på fint väder på eftermiddagen, så att det skulle kunna bli ett dopp i Siljan. Men det var för kallt. repetitionerna gick däremot helt enligt planerna. Alla var superduktiga! Prästen Karolina hejade på och visade precis hur alla skulle stå och gå. 
Efter middagen var det så dags för match. Ledarna mot konfirmanderna. En hel del publik hade kommit för att heja på. Det blev en jämn match som avgordes med straffar. (Ledarna vann). Vinnarna bjöd på hamburgare efter duschen. Just nu håller alla på att städa och packa. I morgon smäller det!
Dagens devis:
Bättre förlora på straffar än äta hamburgare med gafflar.

Innebandykonfirmation dag 7 2012

Morgonen började med andakt som våra fantastiska assistenter Philip och Jonas höll i :)

Sedan var det dags för morgonträning i dag redan kl. 8.15 skulle alla stå redo och klara på planen! Vi körde passövningar, överlämningsövning och en massa annat skoj.

Efter träningen skulle vi i väg på studiebesök till krematoriet. Det var ett mycket jobbigt och känslosamt studiebesök som gav oerhört mycket. Mycket tårar, tankar och funderingar, i och med detta besök kom vi varandra mycket nära på ett alldeles specellt sätt.

Efter lunchen som i dag bestod av köttfärssås och spagetti var det dags för träning. Dennis favorit SMÅLAGs spel :)

Till och med Pernilla och Karro var med på träningen :) Karro gjorde mål!!!

Turneringen vanns av Spanien; Jacob, Emelie, David, Frida Nääs, Otto och Anna

Nu tittar vi på EM Sverige-Frankrike, spelar kort, pratar, myser, dricker te och äter smörgås. Snart dags för andakt av våra underbart goa assistenter Philip, Kajsa, Jonas och Linnea. Sedan är dags att sova så att vi är pigga i morgon!

Dagens devis; Glöm inte bort att du är fin både på insidan och utsidan!

Det vinnande laget Spanien! Grattis!
 
 
 
 
 

Innebandykonfirmation dag 6 2012

Ännu en lång dag här i Mora började idag.

Vi vaknade upp i kyrkan efter en lång skönt kyrkkväll och natt, alla sov skönt och starten på dagen kunde inte bli trevligare än att Emelie spelade på orgeln för oss! :)
Frukosten var bra så att alla var pigga till dagens första konfapass, den bestod av att prata om Gud, din uppgift i världen och de fyra benen. Det tyckte alla var intressant! Innan lunch blev det en induviduelltävling, psalmbingo som vanns av Axel tät följd av Emelie. Mat och sedan träning, 

Träningen hade temat "Wijk", då Anna Wijk var hos oss och tränade oss. Hennes träning bestod av mycket fart och fläkt och den var rolig. Alla hade vilat upp sig igår och var därför mycket taggade och pigga! Ännu mera god mat och efter det pratade vi om "jag och du i relation med andra", vi fick också varsin hemliga kompis som vi ska skämma bort med snällhet!
Tillbaks till hallen och börja tagga ner, Philip och Kajsa (supercoola ledare) höll en välbehövlig andakt om kärlek. Det var myspys!
Nu (äntligen) är det strax dags för att krypa till kojs och sova inför den kommande dagen i morgon. tjiho!

Dagens devis;
Bättre att sova i kyrkan på pallen än en till natt i hallen.


Så här tränade vi ;) Bra uppladdning enligt coachen Pernilla ;)


Innebandykonfirmation dag 5

Hipp hipp hurra!
I dag var det feststämning hela dagen. Två födelsedagsbarn och två av gruppens konfirmander döptes. Det var en fin gudstjänst.Vi åt jordgubbstårta för att fira. Så fort det var uppehåll så försökte vi vara ute och leka.  På dagen jobbade vi på med konfirmationsarbetet och började spåna på redovisningen. Vi spelade teater; den barmhärtige samariern. Så var det dags att sova över inne i stora Mora kyrka. Mysigt! Vi tittade på film inne i kyrkan och sedan somnade vi. God Natt!
Dagens devis:
Bättre en åsna i handen än en vilse öknen.Innebandykonfirmation Dag 4,

Denna dag var fri från konfirmationslektioner, denna dagen bestog alltså av innebandy och fritid.

Jag undrar om det är flera än vi ledare som är trötta, många killar snackade i natt och höll många skallar vakna länge. Kollektivbestraffning blev det, på första träningen blev det 'mysstund' med Dennis och andra träningen blev det mysstund med Lina, dvs. fyyyyys!!! e var jobbigt för många, många röda ansikten..
Dötiden som blev mellan träningarna och måltiderna bestod demesta av musik och dans, tjejerna lärde killarna och tvärtom.Andakten för ikväll bestod av lite snack om hur det har varit änsålänge också såklart massa sång! Love och Emelie visade sina kunskaper inom musik och haffade varsina instrument. Det bjöds på en duett också, Emil L och Oskar sjöng en av Justin Biebers sånger, de ska nog satsa på artister båda två..
Efter detta var det 7kamp på gång, rulla boll mellan konor, bilda ordet 'flaggstångsknopp' eller något annat av de orden, bygga ett torn av innebandybollar, lobba boll i mål, rulla in en boll i en rockring, gå på mattor (inte nudda golv). De vinnande laget bestod av Emil B, Frida T, Emil L, Erik. 

Nu hoppas vi ledare att konfirmanderna kommer i säng och somnar, morgondagen kommer bara bestå av konfapass.Gudstjänst med dop av två konfirmander och på det så fyller Johan och Oskar 15 år! Tjiho!

Dagens devis;
Bättre tysta grabbar på natten än trötta på dan.  - So true!!


Erik L stolt över sin stapel av 4 bollar.I believe I can fly!

Förresten! Konfirmandassistenterna är supercoolt och jättrebra! ^^

Innebandykonfirmation dag 3 2012

OJ OJ OJ! Bloggar samtidigt som matchen pågår! Just nu har england övertaget. Vi sitter och tittar på storbild med sverigetröjor, målade ansikten och glada hejaramsor. Hoppas det går vägen! Före matchen har vi bowlat och haft två träningar. Lite konfirmation hann vi med också. Helige Anden pratade vi om, och så gjorde vi armband - frälsarkransen. Tjejerna provade folkdräkt. Killarna med! Så snygga de kommer att bli på konfirmationen...
Dagens devis:
Bättre hålla Mellberg i handen än Källström i tanden!
Innebandykonfirmander dag 2 2012

Första matchen avklarad! laget vann med över en minut. Det gällde att hitta symboler i kyrkan med omgivning och tala om vad de betyder. Laget fick mycket fina priser. Se bilden nedan! :)
Hela förmiddagen hvar det konfirmationspass. Efter lunch var det dags för första riktiga träningen. TTTTTTTOPPPEN!
Vi har hunnit med att leka, dansa koreograferad dans (mycket svåra steg). Och så har vi lärt oss trosbekännelsen. Många guldstjärnor delades ut.
Dagens devis:
Bättre en krokodil i bilen än tio i Nilen.


Segrare!
Så här tränade vi!

Innebandykonfirmander dag 1 2012

Nu är vi igång!!! Äntligen!!!
Först var det regelgenomgång och "husesyn". Efter det delades träningskläderut och vi lekte en lärakännalek. Ledarna ville ta kort på oss - ute! Det spöregnade och blixtrade ett par gånger innan vi kunde ge oss ut och ta kort. God mat fick vi. Det var rödspätta. 19.45 Andakt och därefter skulle vi lära känna varandra ännu mer. Undrar hur det här ska sluta... :)
Nu är det snart läggdags. Alla ser fram emot i morgon då träningar och annat kul kommer igång!
Dagens devis:
Bättre en läsk i handen än utspilld i sanden!