Innebandykonfirmation Dag 4,

Denna dag var fri från konfirmationslektioner, denna dagen bestog alltså av innebandy och fritid.

Jag undrar om det är flera än vi ledare som är trötta, många killar snackade i natt och höll många skallar vakna länge. Kollektivbestraffning blev det, på första träningen blev det 'mysstund' med Dennis och andra träningen blev det mysstund med Lina, dvs. fyyyyys!!! e var jobbigt för många, många röda ansikten..
Dötiden som blev mellan träningarna och måltiderna bestod demesta av musik och dans, tjejerna lärde killarna och tvärtom.



Andakten för ikväll bestod av lite snack om hur det har varit änsålänge också såklart massa sång! Love och Emelie visade sina kunskaper inom musik och haffade varsina instrument. Det bjöds på en duett också, Emil L och Oskar sjöng en av Justin Biebers sånger, de ska nog satsa på artister båda två..
Efter detta var det 7kamp på gång, rulla boll mellan konor, bilda ordet 'flaggstångsknopp' eller något annat av de orden, bygga ett torn av innebandybollar, lobba boll i mål, rulla in en boll i en rockring, gå på mattor (inte nudda golv). De vinnande laget bestod av Emil B, Frida T, Emil L, Erik. 

Nu hoppas vi ledare att konfirmanderna kommer i säng och somnar, morgondagen kommer bara bestå av konfapass.Gudstjänst med dop av två konfirmander och på det så fyller Johan och Oskar 15 år! Tjiho!

Dagens devis;
Bättre tysta grabbar på natten än trötta på dan.  - So true!!


Erik L stolt över sin stapel av 4 bollar.



I believe I can fly!

Förresten! Konfirmandassistenterna är supercoolt och jättrebra! ^^

Kommentarer
Postat av: Lindh

Grattis Johan och Oskar!

2012-06-17 @ 18:52:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: