Lördag Vecka 1 - Första dagen

Nu har vi kickat igång den andra veckan här på Unihoc Summercamp.
Incheckningen skulle ske 13:00-15:00, ungefär vid 12:00 kom den första eleven och knackade på dörren och strax efter klockan 13:00 hade i princip alla elever kommit. Suget efter innebandy verkar vara enormt och det är kanonkul att se. Jag tror nog att jag talar för allihopa när jag säger att man längtar som sjutton efter första innebandyträningen imorgon bitti!!

Första dagen har som sig bör bestått av diverse lära känna-lekar. Därefter var det gruppfotografering och femkamp. Femkampen bestod av grenar som aldrig prövats här på summercampen förut, bl a jätteknuten, gummisnodden och till sist sparkcykeln som svängde höger när man rattade vänster, vilken syn!!
Vi mixade lagen bland samtliga elever och med facit i hand så kändes det som att vi har lyckats väl med det nya upplägget!

Under femkampen hade grillmästare Nicklas och Emelie dykt upp och fixat i ordning hamburgare som det bara var att hugga in på, perfekt!

Nu under kvällen har vi ledare bara kunnat strosa runt här medan eleverna håller på för fullt med att skaffa nya vänner. Det spelas pingis, kort och innebandy och lite här och där sitter det smågrupper med ungdomar som är lite lagom högljudda. Det är så här det ska vara när man är på läger!

Kvällen kommer att avrundas med kvällsfika och filmen Starsky & Hutch, sen blir det bums i säng för att orka med lägrets första träningsdag.

De instruktörer som ser fram emot ytterligare en träningsvecka är exakt samma liga som förra veckan:
Dennis, Thomsson, Kassi, Elin, Sandra och Lina.

Nu kör vi!






















Den här veckan har varit bäst!

hey hey! :)

Vill säga att det har varit jätte kul den här veckan, träffat nytt folk osv
och ledarna är väl desamma ;)
men super snälla, och jag kommer sakna alla jävligt mycket men vi kommer synas igen det lovar jag :D
Ni får har det bra Elin,Sandra, Thomson, cassi,Lina och även dennis :D
ÄLSKAR ER! :D
ni undrar kanske vem det är som har hackat sig in på bloggen? ;)
HAHA det är tina kan jag lova :D

ha det bra& sköt om er!<3

Torsdag Vecka 1 Sista dagen

Tjabba!!

Sista dagen vaknade vi upp till hårdrock - fantastiskt! Frukosten serverades kl. 8 och därefter fick vi order om att packa ihop våra prylar och städa.

När hela hallen var skinande ren så var det dags för att lira smålagsspel. Vi delades in i fyra lag, sedan spelade vi matcher 1x12 min. När alla mött alla en gång fick ettan i tabellen möta tvåan i final och trean och fyran i tabellen spelade match om bronspengen.

Dennis lag IBK Dalen drog längsta strået och vann turneringen. GRATTIS! Lagspelarna i vinnande laget fick varsin bilpåse och ett unihochårband.

Vi delade sedan ut ett pris till veckans kompis i respektive grupp, detta pris går till en spelare som under veckan dels visat prov på bra innebandyspel, men vi lägger även mycket stor vikt vid hur man agerar utanför planen, mot ledare och kompisar och är en god förebild. Denna vecka gick priserna till Amanda Tedenrud och Max Börjes.

Vi hade sedan lite kramkalas i våra grupper och både elever och ledare tackade för veckan, så avslutade vi med lasange till lunch - Gott, gott, gott!

Vi ledare vill passa på att tacka alla elever för en helt fantastisk vecka! Hoppas att vi ses nästa år på Unihoc Summercamp!

Tack och bock! / Jonas, Kassi, Dennis, Lina, Elin och Sandra


Onsdag Vecka 1

Hejhej!

Onsadg betyder näst sista dagen på lägret. Den dag där vi har som tema problemlösning på våra träningar, detta innebär mycket innebandyspel under träningarna, smålagsspel och olika spelövningar.
Det börjar också märkas i allas kroppar att vi är inne på slutet av lägret, speciellt på morgonen=)

Efter respektive grupps förmiddagsträning så promenerade vi till simhallen för att bada, leka, hoppa studsmatta, fika och äta lite godis. =) Det var uppskattat i det fina vädret.

Till lunch idag serverades ris och kycklingklubbor innan det var dags för eftermiddagens träningspass.
Under hela eftermiddagen kändes det i luften att alla laddade inför kvällens spännande matcher, hela veckans höjdpunkt, Dreamteam (ledarna) vs respektive grupp.

Dreamteam presenterade ett riktigt starkt lag, kanske det jämnaste på många år. Förutom gruppledarna så hade man förstärkt med U19 landslagsmannen, Jonas Svahn, (som varit gästtränare under veckan), juniorvärldsmästarinnan Therese Karlsson, landslagsmeriterade Karin Hjelm, från U19 herrlandslaget deltog också Alexander Hallvars. Legenden Mattias Holmström hade dammat av klubban och med var också Emelie Hallvars, som under veckan här jobbat i kiosk/cafeteria.

Dreamteam vann båda matcherna, men grupperna kämpade på bra och det finns många sköna lirare som varit här under veckan och som bjöd på lite extra finesser under matcherna. =)

Efter matcherna var det kvällsfika och sedan fick man avsluta kvällen på det sätt som man själv tyckte var roligast!!



Vecka 1 Tisdag

Hallådär!

Efter frukost idag fick vi fint besök, det var Jonas Svahn som knackade på dörren och klev in i Unihoc Arena. Jonas har precis tagit studenten från Innebandygymnasiet här i Mora, under säsongen spelat i U-19 landslaget och varit en mycket viktig spelare i KAIS Moras unga herrlag. Kommande säsong kommer Jonas att spela för IBK Dalen. Efter förmiddagens träningar var det lunch, pasta och köttfärssås - en riktig klassiker =)

Med mätta magar tog vi en promenad till Moraparken för att spela bowling. Kloten rullades, slänges och kastades mot käglorna, som oftast föll omkull! -ja nästan hela tiden faktiskt=)

På eftermiddagens träning så var det internmatch som stod på programmet, killarna spelade Värmland vs Mora-Stockholm och tjejerna spelade Hagfors vs Mora-Karlstad. Det var uppvärmingen inför veckans viktigaste matcher (som avgörs i morgonkväll) Ledarna vs Grupperna!

Efter middagen fick målvakterna slita på sitt sista målvaktsträningspass för veckan, så har det varit lite chill i hallen, pingislir, burken, och massa andra saker på tapeten, innan det var dags att runda av dagen med kvällsfika och film.



 

Vecka 1 Måndag grupp 1

Hejsan Hoppsan;p

Dagen började med att Cassi kom in med en gryta och en träslev och banka, sen efter frukost var det fys, inte så jobbigt som vi hade tänkt oss :p. sen där efter åt vi falukorv och stuvade makaroner som var så gött :) ..  sen efter en stund var det träning igen. Sen på grupptimmen hade vi några frågor om varandra om typ vem som kunde springa snabbast på 100m och då skulle man välja vem man trodde skulle vinna av dom tre, tävlingarna utspelades på Wii. Henke blev segrare. :D sen blev det mys och kvällsfika ;) fast vi ska dra snart för vi ska slagga klockan elva.(a)








 


Vecka 1 Måndag grupp 2

tjosan i trosan ;)

Vi började men att en lagom hård träning, sen direkt efter så blev det fys inte så jobbigt som vi hade tänkt oss :p. sen där efter åt vi falukorv och stuvade makaroner som var vår middag :) ..  sen efter en stund var det träning igen. sen på grupptimmen gjorde vi inget speciellt, sen hade vi någon slags tipspromenad man skulle gissa typ på "vem hoppar högst av Tove Ida och saga" och då skulle man välja vem man trodde skulle vinna av dom, tävlingarna utspelades på Wii. Frida blev segraren. :D sen blev det mys och kvällsfika ;)
fast vi ska dra snart för vi ska slagga klockan elva.(a)

pusshej<3

 






Vecka 1 Söndag

HEJSAN HOPPSAN!!

vi har det SKIT bra här i mora, en del är härifrån men ändå :D
lite fakta om morgonen, det var tre minus iskallt för sånna som inte vet hur kallt det var.
frukost bestod av smörgås och för en del flingor med kanske sylt på och kanske varm vatten oboy.... oboy vilket vackert väder (i det ledsamna regnet) hör man trähästarna galoppera och fåglarna sjunga vackert.. men i alla fall så började tränngarna, som var temat komma igång!! det var en bra ide tyckte dom flesta för man är ovan med klubba och böll, som ni förstår så är vi från VÄRMLAND som skriver idag eller kanske norge som dom flesta säger till öss.

KILLARNAS DAG!!!

vi frågar våra kollegor som heter Henrik och Filip.
VI HAR varit duktiga med träningen börjar dom, sen så fortätter det med att springa "jobbigt"
som dom gjorde i 10 min, övning på övning fick dom göra, t.ex den lätta "hörnen" sen "diamanten" som inte ser ut som en diamant  utan bara kallas så sen "lång,kort,lång" sen lirade vi och det var vi rätt grymma på.
sen fick vi lära oss namnen med en namn lek, det behövdes.
sen blev det CHILL som var kul då dom gjorde, spelade kort, pingis, vilade mm.
mat time, buffen bestod av fisk med potatis med en god kall sås och såklart sallad.
efter maten blev det träning, sen grupptid och efter det middag :) kvällen avslutas med film som vi inte vet vilken film de är.

THE GIRLS DAY!!

först grupptid då vi gjorde namn lek som inte behövdes. sen träning då vi sprang i 5 min sen olika övningar som t.ex "skott,dribbling,skott" och "brynäs" mm. sen fick vi mat och det berättade killarna vad det var :D
mer grupptid som vi gjorde massage på varann. sen kom dagens andra träning. mat igen guds så gött! :)
nu har vi grupptid och en del målvaktsteori!! snart blir det kvälls fika och godnatt.

tack och hej!!!!! :D
SAGA, IDA, HENRIK OCH FILIP :D


Grupp 2 - Lördag - vecka 1

Cha cha bloggen! ;$

Yes äntligen är det igång! Vi startade med att lyssna på våra gruppledare när dom berättade om deras innebandy meriter. Våra gruppledare heter Elin Lina och Sandra. Sen gick våran grupp in till vårat place och gjorde en lära känna intervju. Sen fick vi måla av varandra utan att kolla, "mycket" lyckat! :D 
Sen gick vi ut och spelade brännbôll mot pôjkera, VI VANN FÖR VI ÄR BARA BÄST!  Sen när vi tog hem segern var priset en varsin kycklingfilé som alltså var vår middag. (pojkarna fick också smaka). 
Nu sitter vi här och chillar och har det bra, ingen träningsvärk än så länge! ;) 

Puss & kram skumbanan!  älskar er alla föräldrar och även syskon :D <3 












Grupp 1 -Lördag

Hej äntligen har det dragit igång ! Vi startade med att ha samling allihopa, där vi fick träffa våra ledare Cassi, Thomsson och Dennis. Dom presenterade sig själva om deras innebandy meriter. Sen fick vi lära känna varandra lite med lekar och intervjuer, sen fick vi våra kläder, sen tog vi gruppfoton på oss. Thomsson lärde oss också att göra trianglar.....  :)  Sen så spelade vi brännboll, vi mötte tjejerna,och vi vann :D
sen åt vi mat, kycklingfile som var super god. Nu sitter vi här och har de mys och bloggar! pusshej vi älskar er mammor, pappor och syskon ibland ;)