Innebandykonfirmander dag 9 2012

Den stora dagen är här!!! Dags för konfirmation!
Det blev tidig väckning kl.06.00 för att hinna med piff och fix. Sedan var det dags för frukost. Väl på plats på Andreasgården var det dags att klä sig i dräkt! Vi blev så fina allihop!
 
Konfirmationsdagen var uppdelad i tre perioder:
Period 1 Konfirmationsgudstjänst i Mora kyrka kl.11.00. En fin och bra gudstjänst. Redovisningen blev mycket, mycket bra. Karro (präst) blev rörd till tårar och många fler både av konfirmanderna, ledarna och föräldrarna.
Period 2 Lunch kl.12.00 i Andreasgården konfrimanderna tillsammans med deras närmaste och alla ledare. Det blev en fin stund god mat och fiolspel. Riktig midsommar känsla!!!
Period 3 Mässa kl.14.00 (natvardsgudstjänst) i Unihoc arena, vår innebandykyrka. Även detta blev en fin och häftig upplevelse. Att tillsammans få fira nattvarden i Unihoc arena som avslutning på nio fantastiska dygn tillsammans.
 
När nattvardsgudstjänsten var slut samlades hela gänget i vårt andakts rum. Där blev det kramring och många tårar som föll ner på kinderna. Vi ser alla fram emot återträffen :)
 
Ett stort tack till er alla härliga ungdomar!
Ett stort tack till er konfa.assistenter!
Ett stort och varmt tack till Lina, Dennis, Jocke, Pernilla och Agne! Det är så skoj, givande och inspirerande att arbeta tillsammans med er! Kramar Karro (prästen)
 
Dagen devis; Må din väg gå dig till mötes och må vinden vara din vän och må solen värma din kind och må regnet vattna själens jord och tills vi möts igen må Gud hålla, hålla dig i sin hand.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: