Grupp 3-Lördag-Vecka 1

Hej hej!
Nu har lägret äntligen dragit igång! Vi började med gemensam samling på läktaren där ledarna presenterade sig själva. Vi som är ledare för grupp 3 är Elin Reinestrand, Amanda Larsson och Maritina Löf och vi har hand om alla tjejer.
Efter samlingen lekte vi lite lekar. Den första leken gick ut på att man skulle gå ihop 2 och 2 och intervjua varandra, man skulle även måla av den andra utan att kolla på pappret, den var kanske inte dom finaste bilderna men det skrattades mycket! :) För att lära känna varandra ännu bättre fortsatte vi med en namnlek där vi skulle berätta vad vi hette.


Vi har även hunnit med att ta ett gruppfoto i dom snygga kläderna som alla fick!Efter detta blev det käk, HAMBURGARE! Det var gott!
Mätta och belåtna var det dags för ännu lite lekar, där vi hade 6 olika stationer där det gick ut på att samarbeta. Vi ställde upp med två starka lag, Eliterna och Red Bull, de slutade på en fin delad 3e plats, bra jobbat!

Nu har det precis varit kvällsfika och nu tittar de på Bert. Efter det blir det sova så dom vaknar utvilade imorgon, det kan dom behöva! :D

God natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: