Grupp 2 - Torsdag - vecka 1

goddagens!

Igår vart det inget bloggande från våran sida, fullt upp! för att summera det som hände igår kan man säga att det var två mycket bra träningar med fart och fläkt, vinnarskallar och glädje. Det märktes att det var den sista riktiga träningsdagen och alla ville visa vad de gick för. på kvällen var det ledarmatch, dock inget som var aktuellt för våra grabbar eftersom de tillhör den yngsta gruppen.

Idag Torsdag spelades alldeles nyss den rafflande "Unihoc Trophy" -  turneringen med lag A.I.K som segrare efter suddenvinster från kvartsfinalen och frammåt. Oerhört jämna lag och tighta matcher genom hela gruppspelet gjorde att vem som helst kunde stå som segrare.

Veckans kompis i grupp 2 blev Andy Neby, ett prestigefullt pris som han känner sig väldigt stolt över. Vi har haft avslutning med diplomutdelning och nu står grabbarna i duschen i väntan på käk. Lasagne blir deras sista måltid i Mora för det här året men vi hoppas såklart att samtliga killar kommer tillbaka nästa gång. sammfattat kan man säga att vi har haft hand om ett riktigt härligt gäng med riktigt goa killar, alla är kompisar och vi kommer säkerligen träffa på dem i framtiden. Det ser vi fram emot!

Tack för en skön och underhållande vecka!

/ Erik Tess och Anders.


veckans kompisar, andy till vänster


Rindert tycker turneringen är kul!


Från gårdagens ledarmatch, domaren och Anders.

Denna bild får avsluta veckan, en tokig vecka med mycket skoj!!
VI SES :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: