grupp 3-Måndag-vecka 1

Heej alla glada! ;)

Idag fick tjejerna lite sovmorgon för vid 09.30 tiden så stod det FYS på schemat. Det blev lite löpning och styrka som alltid är bra att träna! tjejerna jobbade på bra och såg väldigt starka ut, det är så vi vill att det ska vara. Efter det blev det lite frukt och vatten för att få energin tillbaka för nu var det dags för ett innebandy pass. Temat idag var passningar och de är väll det som nästan är viktigast för en innebandy spelare, för att bollen ska komma fram så måste man kunna passa ;) det blev lite smålagsspel och massa andra bra övningar. Syntes på slutet att dom var trötta och det borde dom vara efter att ha kört fys innan denna träning.

Efter träningen blev det käk och vi ledare tyckte att tjejerna hade varit så duktiga så vi tog med dom till badhuset. Där det blev massor av plaskande, hoppande och skratt!


4 glada tjejer som aldrig ville sluta leka ;)

Vissa tröttnade lite tidigare så vi drog oss tillbaka för nu var det träning igen. ;) syns ju att tjejerna älskar sporten i alla fall, dom vill ju träna hela tiden! detta pass blev inte lika jobbigt och i slutet av träningen körde vi lite straffar. Efter träningen blev det middag och sedan fick tjejerna ledigt hela kvällen så dom fick göra vad dom ville! tror det mest var spring efter killarna ;)

Nu är det sängen för alla och även för oss ledare!

Godnatt // Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: