Grupp 1--Lördag--Vecka 1

   Så äntligen var det dags att köra igång med Unihoc summer camp 2009! Det var många förväntansfulla tjejer och killar som ramlade in titt som tätt under dagen,innan vi äntligen fick ta del av storsamling på läktaren, där rektor Göran och alla ledare presenterade sig och berättade lite om sina fina meriter.
   Efter presentationen blev vi indelade i gruppen som vi kommer vara i här i veckan,vi i grupp ett fick Lina Hansson, Jonas Thomsson och Johan Djoos som ledare.Vi hann inte bara med att göra några lära känna lekar och göra ett porträtt av en kompis i gruppen,utan också både få tränings-shorts och t-shirt och att ta veckans gruppfoto,bilder på vår grymma grupp kommer sen.
   På med grejerna! Kort ! Av me grejerna! Mat ! Ja nu var lägerlivet i full fart och efter den grillade maten var det dags för mångkamp där ledarna hade fixat olika tävlingar, där vi i grupp ett vart indelade i två lag...KOALABJÖRNARNA och BÄVRARNA :) .. vi lyckades bra i tävlingen, ena laget vann och andra kom trea. Nu på kvällskvisten softar vi, lirar lite pingis slänger iväg nåra skott i krysset och umgås, sen blir det kvällsfika, film och sova säng. :) Hörs i morgon! Kramar alla vi kolabjörnar och bävrar i grupp ett !!  :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: