Grupp 1 - Onsdag - vecka 1

God kväll allesammans!

Sista kvällen för lägret pågår och det är full fart i hallen. Det kollas på film, spelas pingis och detta är ingenting som vi vet med säkerhet, men tro mig, det kommer säkerligen bytas en del telefonnummer ikväll!

Temat för dagens innebandyträningar har varit problemlösning, det har inneburit en hel del roliga övningar där det inte finns något facit. Knoppen har fått arbeta lite mer än tidigare dagar och grabbarna har skött det suveränt. En hel del spel har det såklart också blivit. Särskilt under kvällen då de årliga ledarmatcherna ägde rum. Både tjejgruppen och killarna i grupp 1 stretade på bra men ledarna var några storlekar för stora i båda matcherna.
Kvällens snygging måste ändå Anders "Kassi" Karlsson utses till. Han har under hela veckan, varje dag, fått frågan "Var har du kjolen då Kassi? Du kallas ju som en tjej." Dagen och matcherna till ära så letades den kortaste kjolen samt ett par fina strumpbyxor fram, lite smink på det och utstyrseln var perfekt! Kanske var detta som distraherade våra kära adepter för några segrar till eleverna blev det som sagt inte.

Imorgon väntar smålagsturnering och vi ledare ser fram emot att få iaktta samtliga elever och deras kunnande.

Dags att gå och få folk att börja borsta tänderna nu.

Tack och hej för oss!Anders "sötiz" Karlsson Ledarlagets line up !Här ser vi grabbarna i ett sista försök att snacka ihop sig för att komma ikapp ledarna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: