Konfirmationsinnebandy dag 6 ons.1/7-09

Denna dag hade ledarteamet fått solsting vi blev väckta med ett luciatåg. Efter frukosten var det dags för morgonbön och sedan tog vi oss an Linas innebandypass. Detta träningspass var Karro med och tränade med oss och ja, det gick riktigt bra. Båt Lena cyklade på sidan av plan och hejade på. Agne kom med glada tillrop med jämna mellanrum och Pernilla satt redo med kameran och peppade de som satt och vilade på bänken.
Denna dag var hela ledarteamet på plats full styrka, Jonas, Cassi och Lina deltog i en del av konf.passen denna dag.
Efter träningen tog vi oss till Andreasgården där vi fick besök av Dan som berättade om sin olycka och väg tillbaka, vikten av att ta hand om sig och att bära cykelhjälm.
Efter lunchen på Vasagatan 32 hade vi ett konf.pass med tema nattvarden. Efter detta satte vi oss i bilarna och åkte iäg på utflykt. Det blev bad på Sollerön, glass och saft på prästgården på Sollerön. Sedan gav vi oss av ut i skogen till vissas förundran och till andras ja, nej vad gör vi här... Det blev en minipilgrimsvandring till Malibambo, en spännande och intressant plats som bjöd på en del mygg.
Lite dräkt-provning sedan chill i hallen. Vi samtalde lite kring Jesu liv och påsken utifrån Via Dolorsa. Vi avslöjade våra hemliga kompisar och fick nya. Kvällen avslutades med kvällsbön och film innan det var dags att lägga huvudet på kudden för att sova.
Dagens devis:
Bättre en mygga i handen än tio i skogen!
Kommentarer
Postat av: Anonym

hahaha kolla på han på 5 bilden X_D. Han har mera hår på ögonbrynen än vad en jävla grottkvinna har på muffen

2009-07-06 @ 11:16:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: