Grupp 3 - Onsdag - Vecka 1

Hejsan Hoppsan!

Idag var det tidig träning som gällde för tjejerna och det var problemlösning som var temat. Det blev mycket 2 mot 1 och 3 mot 2 så tjejerna fick verkligen tänka till. Detta är övningar som är väldigt nyttiga och det är viktigt att tjejerna fortsätter med liknande övningar i sina klubblag.

Efter träningen blev det lite egen tid för tjejerna. Sedan var det lunch, kyckling och ris.

Klockan 13.30 var det dags för dagens andra träningspass. Där fortsatte vi med samma övningar så att de verkligen flöt på bra. Det såg bättre ut denna träning vilket var kul att se.

På grupptiden efter det andra passet hade vi anordnat lite lekar. Tjejerna delades upp i fyra lag sen gick det ut på att välja en från varje lag som man trodde var bäst lämpad för de olika grenarna. Lekarna var bland annat att man skulle knyta fast ett snöre runt midjan så att man får en svans och på svansen sitter det en penna. Sedan ska man böja sig ner så att man prickar pennan i en flaska. En annan lek var att man skulle få in så många marsmellows man kunde i munnen och säga sitt namn. Det vinnande laget blev Getingarna!

Nu blev klockan 19.00 och det var dags för dagens höjdpunkt, match mot ledarna. Det var att gäng taggade tjejer som stod på andra sidan planen. Det blev dock seger för ledarna :) men tjejerna kämpade hela matchen ut vilket var härligt att se! :)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: