Grupp 2 - Tisdag - Vecka 2

Hej Hej ! :D

Dagen började som vanligt med frukost innan dagens träning började. Idag hade grabbarna träning vid åtta på morgonen följt av ett rejält fyspass. Trots en tidig morgon gick båda passen bra och grabbarna  var väldigt duktiga. :)

Därefter var det lunch som bestod av Pasta & Köttfärssås vilket alla tyckte mycket om. Efter lite egen fritid var det snart dags för dagens andra träningspass. Killarna var lite sega i benen efter morgonens hårda träningar men de kämpade på bra ändå. Dagens tema var skott och killarna satte många snygga mål och visade prov på deras skicklighet. Även målvakterna fick visa sina bästa sidor då de räddade många svåra skott. Under träningen fick vi även finbesök av en landslagsspelare från Schweiz, Cederic Rûegesegger, som skulle visa några övningar och svara på olika frågor osv. Detta tyckte killarna var roligt och de klarade av övningarna galant!

Efter de tre hårda träningarna hade de gjort sig förtjänt av lite vila och fritid och det blev mycket pingis och kortspel som vanligt.

Just nu är det kvällsfika och film och därefter är det dags att sova och ladda upp inför morgondagen.

Här föjer några bilder från dagen !
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: