Grupp 3 - Söndag - Vecka 2

hallåja!

Vi väckte tjejerna vid 07.00 imorse för vid 08.00 var det dax för den första träningen! temat idag var teknik och det blev ganska många olika övningar och även 2 mål. Vi i tjejgruppen är ganska få, vi är hela 12 stycken ;) men det märks inte, dom kör på ändå!

Efter träningen blev det slapptid och sedan lite fisk till lunch, gör gött.

På våran 2 träning för idag så fick vi ett väldigt fint besök av Sandra Fredriksson som hade lite målvaktsövningar med våran målvakt Och de andra tjejerna fick fortsätta med teknik övningar. Vi körde lite stationer där 1 station kunde vara att man skulle stå och trixa, en annan var att man skulle dribbla igenom en massa koner och samtidigt hålla uppe blicken så man inte skulle springa in i en annan spelare. Under denna träning var det högra tempo och vi hade även fått in lite kais mora spelare ( 94 - 95 er) så vi kunde köra lite större övningar. Dessa tjejer kommer vara med på alla våra innebandy träningar.


När träningen var slut så var det dags för lite käk och sedan gick vi ut för att köra dunken, perfekt i det fina vädret!


Nu under kvällen har dom haft egen tid så dom har fått göra lite vad dom vill. Men nu är det dags att ladda om batterierna för i morgon är det en ny härlig dag!

Natti natti!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: