Konfirmationsinnebandy dag 4 mån.29/6-09

Dag 4 inleddes med att Jonas Thomsson väckte konfirmanderna med skönsång och gitarrspel. Sjungandet fortsatte sedan då Pierre Gilis höll i morgonens andaktsstund. Ett trevligt sätt att börja dagen på med andra ord. ¨
Efter frukost skulle dagens första innebandyträninggå av stapeln. Det började med uppvärming och sedan lite lek  och efter det kom en massa roliga övningar. Temat för morgonens träning var passningar. När det sedan var dags för vanligt spel så hade tränarna Jonas Thomsson och Anders "Kassi" Karlsson något annat i åtanke. De bad konfirmanderna att hämta sina löparskor och förberdde dem för ett löppass i skidområdet Hemus. De fick ställa upp sig på led efter Jonas och iväg sprang dem. Vad eleverna då inte visste var att instruktörerna under träningen hade ställt upp en innebandyplan ute på parkeringen. Löpturen blev alltså inte särskilt lång, till elevernas förtjusning. Fyra lag bildades och spelet var igång, ledarna hade såklart sett till att eleverna ställt upp bord och stolar där en kanna med vatten stod. Lite lyx ska man väl ändå få ha när man är ledare!
Eftersom vädret även denna dag var strålande så åkte gruppen direkt ner på stranden efter lunchen. I princip alla fick känna på vattnet, vare sig man ville eller inte. Såväl spelare som ledare fick sig ett dopp, vissa frivilligt, vissa mindre frivilligt.
En kvartett fick för sig att se till att en av ledarna fick sig ett dopp, det fick de sedan äta upp på eftermiddagens innebandyträning. Dessa fyra lirade ultimate frisbee mot resterande 10, varje gång ett lag släppte in mål fick man göra det ledaren sa, ledaren bestämde såklart också hur länge de skulle hålla på. Om ett lag är fyra stycken och det andra 10 så är det kanske inte så svårt att lista ut vilket lag som släppte in mest mål. Det var inte alls tanken, eller......
Måndagen har som ni märkt bestått av mycket innebandy, anledningen till detta är att prästerna varit lediga.
Under kvällen spelade innebandyinstruktörerna och några av konfirmanderna smålagsspel, efter det blev det gott kvällsfika och mys på olika håll. Framför tvn, ute på terassen och inne i hallen t ex. En härlig dag som också avslutades med en härlig kväll där Emelie Hallvars-Persson höll i andaktsstunden innan det var dags att sova.


Kommentarer
Postat av: Sari Karlström

Jättekul att kunna följa vad som händer på lägret. Att kolla bloggen är det första jag gör på morgonen

/Mamma till en av konfirmanderna

2009-06-30 @ 07:31:22
Postat av: en av de straffade

2009-06-30 @ 17:27:09
Postat av: en av de straffade

det var 12 i det andra laget!!! men lite surt när vi gjorde mål och de fickgöra 3 armhävningar och vi fick göra 40...

2009-06-30 @ 17:30:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: