Torsdag Vecka 2 - sista dagen

Hallådär alla bloggläsare!

Sista dagen började med lite sovmorgon, musiken drogs inte igång förrän vid 8 :)
Efter frukost var det packning och städning som gällde.

När allt var snyggt, delades alla elever in i fyra lag och så körde vi igång Unihoc Summercamp Trophy. Det var som vanligt jämt och jättebra fart på matcherna.Som också blandades med teknisk kompetens och taktiskt kunnande.Det laget som drog längsta strået denna dag var KAIS Mora, med Lina hansson som coach =) GRATTIS

Efter att vinnarna tilldelats pris så var det dags att utse veckans kompisar, en utmärkelse som inte bara grundar sig på elevens kompetens på innebandyplan,utan det viktigaste hur man behandlar sina lägerkamrater och alla människor i stort bredvid plan. Detta är ett pris som ligger oss instruktörer på unihoc summercamp varmt om hjärtat och som vi verkligen vill pusha för.Veckans kompisar vart Christian Lång,Moa Loo och Simon Cederström.

Direkt efter dessa ceremonier var det raka vägen in till rummen,där respektive grupp sa tack och hej för denna vecka under varma skratt och mycket kramar :)

Denna soliga dag avslutades med en god måltid och dusch några sista hejdå kramar och sen var det hem till längtande föräldrar.

Ett sista stort tack speciellt till alla föräldrar, som har lånat ut era fantastiska barn till oss under denna vecka, och hoppas att vi får se er (och kanske speciellt era barn :)  tillbaka till  unihoc summercamp 2011.

Massa Kramar från oss ! :)       / Anders*Lina*Jonas*Sandra*Dennis och Elin
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: