Vecka 2 Onsdag

Hej pårej blöggen!

I morse väcktes ungarna av underbara Mange Schmidt. Morgonen fortsatte som vanligtvis med frukost och sedan träningar. Under grupptiderna så har det bland annat blivit bad på badhuset och spelats Nintendo Wii. I veckan så hade eleverna fått fylla i "tipspromenad-lappar" där de fick svara på frågor i form av "Vem är snabbast? Vem kastar spjut längst?". Alternativen var dem själva och detta avgjordes alltså på Wii. Vinnare i Grupp 1 blev Isabella och i Grupp 2 Liam, Linnéa och Sandra.

Dagens tema på träningarna har varit problemlösning vilket hos eleverna ofta brukar bli väldigt uppskattat. Vi har  återigen haft finbesök från A-landslagsmeriterade och VM-guld medaljören Anna Wijk.

På kvällen var det dags för Ledarmatch mellan Dreamteam och Grupp 2. Efter det så bjöds det på en fartfylld internmatch mellan Elitgrupp eleverna. I Ledarmatchen så blev det inte allt för överraskande vinst för Ledarna med 9-5. Internmatchen slutade 6-5 till det svarta laget.

Nu är det dags för kvällsfika, sedan börjar laddningen inför den prestigefyllda turneringen: Unihoc Summercamp Trophy. På coachsidan så står praktikanten Dennis som regerande mästare.

Vi hörs i morgon, tjadå bloggen. PuZz PuzZ ^^,


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: