Onsdag - Killgruppen

Hello dear friends and fans!
 
Idag var en lång dag. Började med träning 08.30 där det var en ganska chill inrikting med gå-innebandy som största tidsfördriv. För den riktiga träningen kom efter då det var dags för den beryktade fys-träningen. Där var det fullfart från början med 15 stycken 15-15 intervaller och sedan 10 stycken backintervaller. Träningen avslutades sedan med en stafett så grabbbarna var sjukt trötta efter det.
 
Sen vart det lite lunch och sedan bowling. Bowlingen dominerades stort av undertecknad (läs Max) där jag briljerade stort med många strikes å spärr. Även Fredrik och Simon hade bra serier men var inte närheten iaf. Pontus hade en tyngre dag och fick ner sin första kägla först i den 5 omgången men han kämpade på bra ändå! 
 
Sen var det dags för match med blandade lag ihop med tjejgruppen. Matchen var en jämn historia där jag coachade mitt lag till en stabil 9-7 seger utan att vi riktigt behövde förta oss. Till matchens all star team fick grabbarna två av sex platser och det var Hessel och Rasmus. Med andra ord så dominerade tjejerna matchen rejält..
 
Sen var det ledarmatch mot elitgruppen där grabbarna snällt fick sitta på sidan av och titta medan ledarna lekte hem en enkel 13-7 match. Nästa år så är det några av grabbarna som själva spelar den matchen!
 
Dagen avslutades med Rush hour 3 som film och lite småhets innan grabbarna tillslut somnade trötta och belåtna(?) 
 
XOXO Supermax å ralle
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: