Tisdag-Elitgruppen

cha cha bloggen!
 
Idag har varit en lång dag med blandade känslor.
 
Idag var det våran grupp som hade tidig träning så det var upp i ottan och käka frukost som gällde för att sedan direkt byta om. Positivt med denna träning var att vi hade fint besök av årets forward i elitserien förra säsongen, Therese Karlsson. Hon bjöd på många snygga skott och dribblingar! Direkt efter träningen hade vi vårat andra fyspass. Det var ett fyspass som tog mycket i benen men var lite lättare än dagen innan! Vi fick vara inne i hallen och ha det på grund av det dåliga vädret som många av eleverna uppskattade.
 
Till lunch så fick vi pannkakor med sylt och grädde. MUMS! Efter lunchen var vi först ut på innebandyplanen av grupperna igen. På grund av att vi var sega i benen och trötta i huvudet efter många hårda dagar var det inget vidare tempo på träningen. Som tur va så var det inge svåra övningar.
 
Efter träningen samlades vi och åkte till bowlinghallen och spelade bowling. Bäst idag var självklart Dennis som lekte med resten av motståndet! Efter bowlingen åkte vi tillbaka till hallen och åt en delikat middag. Idag bjöd Håkan på köttfärssås och spagetti. MUMS x2!!
 
Efter någons timme frihet samlades gruppen ihop igen. Vi samlades i cafeterian, då kom Dennis, Lina och Jocke gående med ett stort fat med glass, maränger och sås. MUUUUUUUUUMSx3!! Det var priset för att vi vann femkampen i lördags.
 
Fram till nu har vi spelat lite pingis och kort. Nu blir det kvällsfika och film, efter det ska vi gå och sussa. Kommer bli en god natts sömn :)
 
God natt,
xoxo Johan och hans babbebror, Dempa D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: