Dag 1, Bad, Löp och Kamratskap

Dag 1 på Unihoc Summercamp har nu gått och vi har redan hunnit med en hel del! Vid 15:00 tiden började vi med presentation av ledare med lite kort information angående veckan och lite regler.
 
Vid 16 snåret samlade vi allihopa för indelning i olika grupper, där blandade vi alla från alla grupper och åldrar, killar och tjejer, för att göra en lek i form av "Amazing Race". Vi började med att springa allihopa tillsammans via vasaloppsspåret upp till Hemus Skidstadio. Här fick spelarna springa upp för en brant sandbacke en åt gången för att få varsin lapp med en bokstav på, där de sedan skulle bygga ett ord för att få fram nästa destination. Nästa destination vart Mora Camping där spelarna fick simma en kortare sträcka för att få varsin lapp till final stationen. Final stationen, Vasaloppsmålet. Här fick spelarna 3 ord där de skulle komma på ett ord som går ihop med dessa tre, exempel "Tangent-Skriv-Arbets" där går ordet "Bänk" in.
 
Vi kom tillbaka till hallen efter c:a 2 timmars utomhus aktivitet därefter var det dags för käk, till mat blev det  mångas favorit, hamburgare med bröd! Och nu så här strax innan läggdags har vi hunnit med att se en film, Ice Age 4. Men nu ska vi släcka hallen helt och gå och lägga oss, imorgon är det väckning 07:00 och dags för frukost, därefter väntar ett innebandy pass på c:a 1h15min!
 
Tack och godnatt för idag!
 
// UHC
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: