Grabbsen dag 5, Ring

Vi har kommit till dag 5:s slut och här tänker jag summera dagen lite kort!
 
Vi började dagen med ett innebandypass på 1h och 15 min i vanlig ordning, den bestod bland annat av uppvärmningsövningar som vi kört hela veckan för att få ordentlig rutin och flyt på passen, sedan spelade vi två mål i form av "djungel bandy", gör en spelare mål, går denne och sätter sig som avbytare och så vidare tills det blir två mot en i slutändan och därefter korar man en vinnare. Därefter begav vi oss ner till saxviken (liten vik av Siljan) där vi åkte  ring! Vatten skidor erbjöds också, men tuppkammen räckte inte riktigt till när vi kom till kritan, så ingen åkte ;)! Alla såg rätt nöjda ut!
 
 
Sedan hade vi ytterligare ett pass med innebandy, därefter middag. På kvällen vid 19 tiden så såg killarna på Ledar matchen. Som vanns av ledarna med 12-7. Värt att notera!
 
Senare på kvällen hade vi även en lite prisutdelning. Vi har sedan första dagen delat killarna på hälften i gruppen så det blivit två lag (8 st i vardera) till Orange och Svart. Dessa har spelat ihop vid varje tillfälle och har haft en inbördes tävling emot varandra. Tävlingarna har bestått av två mål, straffar, pingis turnering m.m. Veckan har vart jömn och vi hamnade på en ställning 7-7 lagen emellan. Vi försökte med en utslagstvälingen, men även den slutade oavgjort... Så vi bestämde oss för att båda lagen fick koras till vinnare, kanon kul med en sådan jämn grupp!
 
Detta får avsluta dag 5, just nu ser vi på film! Ha D :)
 
 
// Ledarna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: