Tjejgruppen

Detta inlägg riktas främst till er yngre tjejer som ska vara med på lägret, men även till er andra såklart! Här kommer en kort presentation om de tre ledare ni kommer ha under veckan

Elin Reinestrand, 23år
Uppvuxen i Karlstad men har tillhört Kaismora sedan hon slutade gymnasiet.
En av Kaismoras bästa backar med landslagsmeriter som bland annat ett seniorvm-guld. Har även lirat i u19landslaget samt Värmlands distriktslag. Elins skott är inte att leka med.

Amanda Larsson, 24år
Var kais andra nyförvärv sedan de tog steget upp i elitserien. Hon värvades ifrån en klubb i Linköping. Amanda är en av de tre som har blivit den kanske mest omtalade kedjan i dameliten. Har den senaste tiden varit given i landslaget. Det som kännetecknar Amanda mest är hennes snabbhet.

Emelie Magnusson, 21år
Är den enda i denna ledarliga som är ifrån Mora. Elitseriemeriter saknas men har ändå ett lagsm-guld sedan några år tillbaka. Emelie lirade senaste säsongen i div1 och har samtidigt även varit tränare för klubbens 01-02or sedan 4 år tillbaka och även varit med och coachat distriktslaget.


Vi tre hoppa att ni nu ser fram emot denna vecka precis lika mycket som vi gör. Massa innebandy och minst lika mycket annat bus.
Har ni frågor om veckan så är det bara att fråga på. Har ni fler funderingar om oss tre så har ni snart en hel vecka på er att lära känna oss bättre!

Håll i hatten, snart ses vi på plan!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: